Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusios paros ugniagesių suvestinės: 27 gaisrai, žuvo žmogus, 14 gelbėjimo darbų, ištraukti du skenduoliai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą Lietuvoje kilo 27 gaisrai. Viename jų žuvo žmogus. Be to, ugniagesiai gelbėtojai atliko 14 kitų gelbėjimo darbų.
Ugniagesiai
Ugniagesiai / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Naktį iš antradienio į trečiadienį Vilniaus rajone, Dūkštų kaime, 2-jų aukštų name, per kilusį gaisrą, žuvo 54-erių metų namo savininkas. Kai atvyko ugniagesiai, atvira liepsna antrajame mūrinio namo aukšte degė kambarys. Smarkiai apdegusį gyventoją ugniagesiai išnešė iš namo ir perdavė  greitosios pagalbos medikams, kurie konstatavo jo mirtį. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Dar dviejų žmonių gyvybes praėjusią parą pasiglemžė vanduo. Antradienį vėlai vakare ugniagesiai gavo pranešimą, kad Raseinių rajone, Plembergo kaime, Ariogalos karjere yra paskendę du žmonės. Panaudojus narų įrangą  iš vandens buvo ištraukti 47-erių ir 46-erių metų  nuskendusių vyrų kūnai.

Be to, antradienį ryte Panevėžyje, Danutės gatvėje, degė vienas iš penkiaaukščio namo butų. Atskubėjus ugniagesiams, pro pravirą langą trečiajame aukšte veržėsi dūmai.  Išlaužus buto duris buvo patekta į vidų. Per gaisrą sudegė šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, skalbimo mašina, langų užuolaidos. Aprūko virtuvės sienos ir lubos. Gesinant gaisrą, aplietas apačioje esantis butas. Įvykis tiriamas.

Ryte Utenoje, Kupiškio ir Paupio gatvių sankryžoje atvira liepsna degė BMV 318 automobilis. Gaisro metu išdegė jo variklio skyrius, priekiniai ratai, variklio dangtis, priekiniai sparnai bei žibintai. Įvykis tiriamas.

O praėjusios dienos vakare Šakių rajone, Miliškių kaime,  atvira ugnimi liepsnojo 2005 m. automobilis BMW X5. Šalia jo žmonių nebuvo. Informacija apie įvykį perduota policijai. Išdegė variklio skyrius, salonas, priekinės padangos ir durys. Kilusio gaisro aplinkybės tiriamos.  

Antradienį vakare ugniagesiams teko skubėti gesinti Panevėžyje, Tulpių gatvėje, dviaukščio mūrinio namo palėpėje kilusio gaisro – degė joje įrengta pirtis. Pirtyje buvo džiovinamos pagalvės.  Nuo sienų nuardyta 10 kv. m medinių lentelių. Per gaisrą aprūko vonios sienos, išsilydė plastikinis langas.  Įvykis tiriamas.

Ryte Kauno ugniagesiai gavo pranešimą, kad Vingytės gatvėje, į  valymo įrenginių duobę yra įkritusi stirna. Ji buvo įkritusi į 30x30 m duobę ir įstrigusi dumble. Panaudojus kobinius, gelbėjimo virves, stirna buvo ištraukta ir paleista.   

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius