-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prancūzijoje su klastotėmis įkliuvęs vyras į Lietuvą nebus įleistas

Į Vilniaus oro uostą iš Prancūzijos su suklastotais dokumentais konvojaus pristatytą vyrą Lietuvos pasieniečiai išskraidins atgal.

Antradienį tuoj po vidurnakčio Vilniaus oro uoste nusileido iš Prancūzijos per Kopenhagą atskridęs lėktuvas. Juo atskrido ir du Prancūzijos pareigūnai, kurie į Lietuvą atvežė vyrą.

Oro uoste dirbantys Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės pasieniečiai jį sulaikė. Pasirodo, į Lietuvą atskraidintas asmuo, kuris Prancūzijoje įkliuvo su suklastota Lietuvos piliečio asmens tapatybės kortele ir lietuvišku vairuotojo pažymėjimu, teigiama VSAT pranešime.

Apklausiamas Lietuvos pasieniečių vyras prisistatė esąs 25-erių Rusijos pilietis. Klastotus dokumentus, esą išduotus irgi 25-erių lietuviui, jis teigia nusipirkęs Prancūzijoje už 400 eurų. Vyro pasakojimas pasieniečiams kelia abejonių.

Nors asmuo sulaikytas Prancūzijoje su suklastotais lietuviškais dokumentais, VSAT pareigūnai jo į Lietuvą neįleis. Kol kas vyras uždarytas į laikinojo sulaikymo kamerą. Numatoma trečiadienį priešpiet jį grąžinti į Prancūziją tuo pačiu reisu, kuriuo iš Lietuvos išvyks ir jį atvežę Prancūzijos pareigūnai.

Pastaraisiais metais yra pasitaikę, kai Prancūzijoje su suklastotais lietuviškais dokumentais sulaikyti asmenys buvo konvojaus atskraidinami į Lietuvą. VSAT pareigūnai tokias atvejais jų irgi neįsileido į Lietuvą ir grąžino atgal.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius