-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 16

Pranešimas iš pamiškės Lentvaryje: „13-metę užpuolė vyras su peiliu, liepė nusirengti“

Trakų rajono komisariato pareigūnai tikrina pranešimą apie ginkluotą vyriškį, galimai stipriai išgąsdinusį mažametę: teigiama, kad šoko ištikta mergaitė net negalėjo rišliai paaiškinti, kas atsitiko.
Temos iliustracija
Asociatyvi iliustracija: teigiama, kad mažametė lentvariškė užpulta miškelyje prie namų, bet joks įtariamasis pareigūnams iškart neįkliuvo. / 15min archyvo nuotr.

15min redakciją informavusio šaltinio žodžiais, Lentvaryje (Trakų r. sav.) mažametę užpuolė ginkluotas vyriškis, kuris „liepė nusirengti, grasindamas peiliu.“

Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate 15min sužinojo, kad pranešimas apie šį užpuolimą gautas kovo 15 d. pavakarę, 17.09 val.

Anot skubios pagalbos numeriu skambinusios moters, „ką tik, prieš kelias minutes“ jos mažametę dukrą (gimusią 2009 m.) užpuolė ir labai išgąsdino nepažįstamas vyriškis. Motina Bendrojo pagalbos centro operatoriui pripažino, kad paauglė buvo labai susijaudinusi ir netrukus po nutikimo net negalėjo labai aiškiai pasakyti, kas iš tiesų įvyko.

Paauglė iš susijaudinimo net negalėjo rišliai papasakoti, kas nutiko.

Vis dėl pavyko išsiaiškinti, kad galimas užpuolimas įvykdytas Lentvaryje, miškelyje, esančiame palyginti netoli nuo nukentėjusiosios namų. Taip pat buvo paminėta šiokia tokia įtariamąjį apibūdinusi aplinkybė: jis vilkėjo tamsiai mėlyną striukę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius