Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 16 /15:56

Per gaisrą Kauno rajono kavinėje „Pas Lado“ nukentėjo žmogus

Šiandien 13.21 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kauno rajone, Karmėlavos sen., Biruliškių k., Jėgainės g., dega kavinė „Pas Lado“.
Kavinės „Pas Lado“ gaisras
Kavinės „Pas Lado“ gaisras / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno miesto priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai).

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente 15min sužinojo, kad gaisras kilo malkinėje, kuri nėra priblokuota prie pastato, yra vieno metro atstumu nuo jo. Tačiau užsidegus malkinei netrukus užsiliepsnojo ir kavinės stogas.

Per gaisrą nukentėjo vienas žmogus, kuriam vietoje pagalbą suteikė medikai, o vėliau išgabeno į ligoninę. Gaisrą gesinti buvo išsiųstos gausios ugniagesių pajėgos. 14 val. 41 min. gaisras buvo lokalizuotas. Šiuo metu ardomas pastato stogas, vandeniu perliejamos smilkstančios patalpos.

Kiek vėliau ugniagesiai pranešė ir daugiau detalesnės informacijos. Nustatyta, kad nudegė visas kavinės stogas, nuardytos medinės stogo konstrukcijos ir skardinė stogo danga, vandeniu sulietos pastato patalpos, iškrautos malkinėje buvusios malkos ir perlietos vandeniu. Pastatas 17x15 m dydžio, mūrinis, dviejų aukštų, dengtas skarda. Per gaisrą nukentėjo vyriškis (g. 1976 m.) (apdegė apie 80 procentų kūno), kuris iš degančio pastato išėjo pats iki ugniagesių atvykimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius