Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 13 /10:14

Po melagingo pranešimo apie sprogmenis „Akropolis“ atnaujino darbą

Šįryt sulaukus el. laiško apie galimai Vilniaus prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ paliktus sprogmenis, apie jį nedelsiant buvo informuoti policijos pareigūnai, kurių sprendimu įvestas planas „Skydas“. Patikrinus patalpas sprogmenų nerasta, „Akropolio“ darbas atnaujintas.
Gautas pranešimas apie užminuotą prekybos centrą „Akropolis“
Gautas pranešimas apie užminuotą prekybos centrą „Akropolis“ / Skirmanto Lisausko / BNS nuotr.

Sprogmenų nerado

Specialiųjų tarnybų pareigūnams nuodugniai ir atidžiai apžiūrėjus prekybos ir pramogų centro patalpas bei gavus atsakingų institucijų patvirtinimus, Vilniaus „Akropolis“ atnaujina darbą – įprastai dirba visos parduotuvės, pramogų ir paslaugų teikimo vietos.

Ankstyvą rytą sulaukus el. laiško apie galimai Vilniaus prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ paliktus sprogmenis, apie tai nedelsiant buvo informuoti policijos pareigūnai, kurių sprendimu įvestas planas „Skydas“. Vykdant policijos nurodymus, į prekybos ir pramogų centrą lankytojai ir darbuotojai buvo laikinai neįleidžiami.

Specialiųjų tarnybų pareigūnai patikrino patalpas – sprogmenų nerasta, taip pat paaiškėjo, kad pranešimas – melagingas.

„Dėkojame darbuotojams ir lankytojams, kurie elgėsi išties organizuotai, vykdė pareigūnų nurodymus. Taip pat nuoširdžiai atsiprašome už nesklandumus bei patirtus nepatogumus, tačiau pirkėjų ir darbuotojų saugumas mums yra svarbiausias prioritetas. Kilus bet kokioms potencialioms išorinėms grėsmėms, operatyviai ir aktyviai bendradarbiaujame su policijos ir kitų teisėsaugos institucijų pareigūnais, nedelsiant įgyvendindami institucijų sprendimus bei rekomendacijas, reikalingas „Akropolio“ darbuotojų bei klientų saugumui užtikrinti“, – sako Dominykas Mertinas, „Akropolis Group“ Rinkodaros ir komunikacijos vadovas.

Pranešta apie sprogmenis

Šiuo metu pareigūnai nuodugniai ir atidžiai apžiūri prekybos ir pramogų centro patalpas, darbuotojai ir lankytojai į pastatą laikinai neįleidžiami.

„Vykdome visus policijos nurodymus, šiuo metu darbuotojai ir lankytojai į pastatą neįleidžiami. Pirkėjų ir darbuotojų saugumas yra mūsų svarbiausias prioritetas.

Kilus potencialioms išorinėms grėsmėms, visuomet aktyviai bendradarbiaujame su policijos ir kitų teisėsaugos institucijų pareigūnais, įgyvendindami institucijų sprendimus bei rekomendacijas, reikalingas „Akropolio“ darbuotojų bei klientų saugumui užtikrinti.

Taip elgiamės ir šiuo atveju – vykdome visus nurodymus. Informuosime, apie tolesnę situacijos eigą“, – sako Dominykas Mertinas, „Akropolis Group“ Rinkodaros ir komunikacijos vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius