Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pravieniškėse sulaikyti du asmenys, kurie į „zoną“ draugams ketino permesti draudžiamų daiktų

Ketvirtadienį Pravieniškių II gyvenvietėje patruliuojantys pareigūnai pastebėjo du įtartinus asmenis prie Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos (2-osios valdybos). Patruliams patikrinus įtariamųjų L.R. ir T.R. turėtą maišelį, buvo rasti du lipnia juosta apvynioti paketai ir trys 0,33 l talpos buteliai su skysčiu, skleidžiančiu alkoholio kvapą.
Antrankiai
Antrankiai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Kaip rašoma Kalėjimų departamento pranešime, sulaikytieji L.R. ir T.R. prisipažino, kad paketus ketino permesti per tvorą į įkalinimo įstaigą ten bausmę atliekantiems savo draugams.

Atvykus Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnams, įtariamųjų turėti paketai buvo apžiūrėti. Juose rasti 3 mobiliojo ryšio telefonai ir apie 500 gramų mielių. Minėti asmenys ir daiktai perduoti policijos pareigūnams.

Pravieniškių II gyvenvietėje esančių pataisos įstaigų pareigūnų patruliavimas vyksta nuo 2006 metų. Šiems pareigūnams yra suteiktas policijos rėmėjo statusas. Patruliavimo pagrindiniai tikslai – užkardyti draudžiamų nuteistiesiems turėti daiktų patekimą į įkalinimo įstaigas ir užtikrinti tvarką Pravieniškių II gyvenvietėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius