Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Prekyba narkotikais Šeškinėje: policija vėl sulaikė ir pirkėją, ir pardavėją

Šeškinėje vėl sulaikyti įtariamieji narkotinių medžiagų platintojai ir pirkėjas, pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK). Pastaruoju metu šis sostinės rajonas yra atsidūręs po padidinamuoju policijos stiklu.
Bylos įkalčiai
Bylos įkalčiai / Vilniaus VPK nuotr.

Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato pareigūnai tikslinių priemonių Šeškinės rajone metu, Musninkų ir Čiobiškio g. sankryžoje sulaikė narkotines medžiagas platinusį asmenį, kurį pas pirkėjus automobiliu vežiojo draugas. Taip pat pareigūnai sulaikė ir narkotinių medžiagų pirkėją.

Visi trys asmenys sulaikyti.

Suprasti akimirksniu

  • Sostinės Šeškinės rajonas, rodos, pastaruoju metu yra atsidūręs tarsi po padidinamuoju policijos stiklu. Šeškinės surengta ne viena tokio pobūdžio tikslinė operacija (žr. susijusius straipsnius).
  • Teisėsaugos atstovai reagavo į nuolatinius gyventojų skundus, kad prekyba kvaišalais rajone vyksta kone atvirai, o po to apsvaigę asmenys šlaistosi kiemais, šiurpindami vaikus ir kitus gyventojus (žr. susijusią vaizdo medžiagą apačioje).

Sulaikymo ir kratų metu dar gegužės 24 d. buvo rastas nemažas kiekis augalinės kilmės, įtariama, narkotinės medžiagos – kanapių, dalis kurių jau buvo supakuota ir paruošta realizuoti, svarstyklės, pakavimo ir vakuumavimo priemonės ir pinigai, gauti iš šios nusikalstamos veikos.

Vilniaus miesto penktajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 1 d.) ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d.).

VIDEO: Viduryje dienos prie vaikų darželio besiblaškantis nuo kvaišalų apsvaigęs vyras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius