-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prekybos centro darbuotojams grasinęs Klaipėdos policijos kaimynas sulaikytas per kelias valandas

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Klaipėdos miesto PK ir Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai per kelias valandas po pranešimo apie ketinimą nužudyti prekybos centro darbuotojus nustatė ir sulaikė įtariamąjį.
Klaipėdoje sulaikytas grasintojas, pranešęs apie ketinimus nužudyti prekybos centro darbuotojus.
Klaipėdoje sulaikytas grasintojas, pranešęs apie ketinimus nužudyti prekybos centro darbuotojus. / Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Kovo 3 d. į Bendrąjį pagalbos centrą (BPC) paskambinęs asmuo pagrasino nužudyti prekybos centro darbuotojus. Neblaivus asmuo pranešė, kad turi medžioklinį šautuvą, pistoletą bei dvi granatas. Pokalbio metu jis grasino ir įžeidinėjo pareigūnus.

Klaipėdos apskrities VPK nuotr./Sulaikytas grasintojas
Klaipėdos apskrities VPK nuotr./Sulaikytas grasintojas

Nustatyta, kad į BPC paskambino bei pareigūnams grasino VPK kaimynystėje gyvenantis 1964 metais gimęs klaipėdietis. Per tris valandas nustatytas ir sulaikytas įtariamasis jau turėjo reikalų su teisėsauga. 2011 metais telefonu jis įžeidinėjo ir grasino nužudyti Klaipėdos miesto savivaldybės Sveikatos apsaugos skyriaus specialistę.

Be to, 2017 m. vasario pabaigoje sulaikytajam buvo skirta administracinė bauda už tai, jog, sulaikytas prekybos centro apsaugos darbuotojų, jis triukšmavo, spjaudėsi, keikėsi. Tąkart jis taip pat buvo neblaivus.

Nei ginklų, nei sprogmenų nerasta. Įtariamasis buvo uždarytas į Klaipėdos apskrities VPK areštinę. Po dviejų parų jis buvo paleistas, paskyrus kardomąją priemonę – rašytinį pasižadėjimą neišvykti.

Klaipėdos apskrities VPK nuotr./Sulaikytas grasintojas
Klaipėdos apskrities VPK nuotr./Sulaikytas grasintojas

Už melagingą pranešimą apie visuomenei gresiantį pavojų, jeigu dėl to buvo iškviestos pagalbos tarnybos, baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki 1 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius