Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 01 23 /12:48

Prekybos centro „Ozas“ žaidimų aikštelėje susižalojo nepilnametė, mergaitė nukrito iš penkių metrų aukščio

Vilniuje esančio prekybos centro žaidimų aikštelėje nukentėjo devynmetė. Atsisegus saugos diržui, mergaitė nukrito iš penkių metrų aukščio.
Greitoji medicinos pagalba
Greitoji medicinos pagalba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Policijos departamentas praneša, kad antradienį apie 21.30 val. į Vilniaus ligoninę iš Vilniaus, Ozo gatvėje esančio prekybos centro, pristatyta ir dėl abiejų rankų dilbių, nosies kaulo bei, įtariama, žandikaulio lūžių paguldyta devynmetė (gimusi 2004 m.), kuri tą pačią dieną apie 21 val. Vilniuje, Ozo gatvėje esančioje žaidimų aikštelėje, atsisegus saugos diržui, susižalojo nukritusi iš 5 metrų aukščio.

Prekybos ir pramogų centro „Ozas“ direktorė Inga Navickaitė pranešė, kad šiuo metu tiriamos nelaimės aplinkybės ir tiksliai pasakyti, kas įvyko, bus galima tik po atlikto tyrimo.

Tačiau bus imtasi priemonių, kad tokių nelaimių ateityje būtų išvengta.

Papildyta  12.48 val. Redakciją pasiekė laiškas, kuriame „Ozo“ atstovė praneša pirmąsias išaiškėjusias įvykio detales.

„Aiškėja, jog mergaitė su mama treniruotę pradėjo savarankiškai. Kodėl taip atsitiko, šiuo metu aiškinamės. Tikriname tuo metu treniruotėje dalyvavusių ir dirbusių darbuotojų sąrašus. Tuo tarpu galime patikinti, kad įranga mūsų pramogų parke yra patikima. Jei paaiškės, jog vis tik mūsų darbuotojai buvo neatidūs, imsimės mūsų įmonės taisyklėse numatytų veiksmų“, – tikina prekybos ir pramogų centro „Ozas“ direktorė Inga Navickaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius