Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prevencinės priemonės metu rasta įvairių lytinę potenciją skatinančių preparatų

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK Kauno m. Žaliakalnio PK) Viešosios policijos skyriaus Eigulių policijos nuovados pareigūnai, vykdydami prevencinę priemonę „Aguona 2012“ ir siekdami nustatyti, ar nevykdoma prekyba vaistais, kuriuose yra narkotinių ar psichotropinių medžiagų, laikotarpiu nuo 2012-07-19 iki 2012-07-24 internete tikrino asmenų, siūlančių pirkti vaistus, skelbimus.
Prevencinės priemonės metu rasta įvairių lytinę potenciją skatinančių preparatų.
Prevencinės priemonės metu rasta įvairių lytinę potenciją skatinančių preparatų. / Kauno apskrities VPK nuotr.

Priemonės metu nustatyti 3 asmenys, neteisėtai pardavinėję vaistus ar vaistinius preparatus: 2012-07-19 – pil. Ž. G. (gim. 1986 m.), 2012-07-23 – pil. R. K. (gim. 1973 m.) ir 2012-07-24 – J. B. (gim. 1978 m.).

Minėtų asmenų atžvilgiu pradėtos administracinių teisės pažeidimų bylos teisenos pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso (toliau – LR ATPK) 441 str. „Neteisėtas vertimasis su vaistais (vaistiniais preparatais) ir (arba) medicininės paskirties produktais susijusia veikla“.

Vaistų, turinčių narkotinių ar psichotropinių medžiagų, nerasta, tačiau paimta įvairių lytinę potenciją skatinančių preparatų: „Viagra“, „Kamagra“, „Wamengra“ „Cialis“, „Levitra“, „Erctalis“.

Kauno apskrities policija informuoja, kad neteisėtas vertimasis su vaistais (vaistiniais preparatais) ir (arba) medicininės paskirties produktais susijusia veikla, kuriai reikalinga licencija, be licencijos ar kitokiu neteisėtu būdu, jeigu tai nesukelia sunkių pasekmių ar nedaroma stambiu mastu, fiziniams asmenims užtraukia baudą nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio litų su vaistų (vaistinių preparatų) konfiskavimu ar be konfiskavimo, juridinių asmenų vadovams – baudą nuo trijų tūkstančių iki šešių tūkstančių litų su vaistų (vaistinių preparatų) konfiskavimu ar be konfiskavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius