-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pričiuptas įžūliai pirkėjus mulkinęs elektroninių parduotuvių savininkas

Išaiškintas 29-erių Egidijus Rapševičius, elektroninių parduotuvių www.rukyk.lt, www.hotstyle.lt, www.kostiumuteatras.lt, www.fashion2go.lt, www.runoshop.lt ir galbūt kitų savininkas, kuris pasisavindavo pirkėjų pinigus, tačiau nepristatydavo prekių.
Pirkimas internetu
Pirkimas internetu. Asociatyvinė nuotr. / Fotolia nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriuje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

Pareigūnai išsiaiškino, kad 29-erių Egidijus Rapševičius, elektroninių parduotuvių  www.rukyk.lt, www.hotstyle.lt, www.kostiumuteatras.lt, www.fashion2go.lt, www.runoshop.lt ir galbūt kitų savininkas, platino įvairias prekes, dažniausiai planšetinius kompiuterius, MP3 grotuvus ir jų priedus bei aksesuarus, mažesnėmis nei rinkos kainomis, o gavęs į savo ar savo brolio R. P. sąskaitą užsakovų pinigus už pasirinktą prekę, prekių neužsakydavo ir nepateikdavo jų užsakovui, gautas pinigines lėšas pasisavindavo.

Pareigūnai įspėja, kad perkant internetu, būtina imtis saugumo priemonių – jei prekės elektroninėje parduotuvėje kainuoja daug pigiau nei kitur, vertėtų susimąstyti tos parduotuvės patikimumu. Nusprendus įsigyti prekę, vertėtų pasinaudoti interneto paieškos sistemos teikiamomis galimybėmis – apsilankyti pirkėjų forumuose, pasiskaityti komentarus ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius