Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Alytaus Kalėdų eglės nufilmuota mergina su degtukais: „Bus gaisras. Fire in the Rain, Adele“

Po neįtikėtinų akibrokštų Kaune ir Niujorke, kur neseniai fiksuoti bandymai sudeginti Kalėdoms papuoštus medžius, panašaus įvykio tik per plauką pavyko išvengti Alytuje. Sulaikyta alytiškė dėl savo sveikatos būklės už savo poelgius atsakyti negali – ja teko pasirūpinti medikams.

15min gavo liudininko filmuotą medžiagą, kurioje užfiksuotas naktinis išpuolis pačiame Alytaus centre.

„Alytaus Rotušės aikštėje buvo pasikėsinta padegti eglę“, – informavo portalo skaitytojas, pridūręs, kad dėl šio akibrokšto nedelsiant buvo iškviesta policija.

„Tai ką jūs man?... Taip kad aš ją galiu sudeginti. Čia bus gaisras, Fire in the Rain, Adele“ – garsios britų atlikėjos dainą šiame makabriškame kontekste, ne visai tiksliai prisiminusi tikrąjį kūrinio pavadinimą apie ugnį ir lietų („Set Fire to the Rain“), paminėjo įraše užfiksuota mergina.

Alytaus apskrities policijoje 15min sužinojo, kad tokio iškvietimo prie Alytaus kalėdinės eglės pareigūnai buvo sulaukę sekmadienį vėlai vakare, po 23 val. Pranešta, kad moteris elgiasi neadekvačiai, turi degtukų.

Miesto centras, ypač prieššventiniu laikotarpiu, yra prioritetinė patruliavimo zona, tad budintis ekipažas incidento vietoje pasirodė, galima sakyti, žaibiškai.

Įtariamoji ramybės ir šventinės nuotaikos drumstėja buvo iškart sulaikyta. Laimė, nei šventiniam medžiui, nei aplinkiniams, nei sau, sulaikytoji pakenkti nespėjo.

Policininkai iškart, iš ankstesnių patirčių, žinojo, kad turi reikalą su asmeniu, kuriam reikia medikų pagalbos, tad greitoji sulaikytąją išvežė į ligoninę.

Paprastai nepakaltinami asmenys teisinės atsakomybės išvengia, o kol jie nelaikomi itin pavojingais visuomenei, izoliuoti jų nėra pagrindo. Priverčiamosios medicininės priemonės gali būti taikomos ir nevaržant psichikos sutrikimų turinčio paciento laisvės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius