Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 09 21 /15:36

Prie Alytaus susidūrė automobilis ir vilkikas: prispaustą vairuotoją ištiko koma

Šiandien 09.45 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad, kelyje Alytus–Jieznas, maždaug 10-ame km, yra įvykusi avarija.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Alytaus apskrities policijos nuotr.

BPC Alytaus skyriaus specialistė ketvirtadienį operatyviai informavo, kad krovininis mikroautobusas susidūrė su vilkiku. Nelaimės vietoje galimai yra prispaustų žmonių.

Taip pat tikėtina, kad avarijos vietoje atsirado rimtų kliūčių kitiems eismo dalyviams.

Paaiškėjo, kad avarija įvyko prie posūkio į Punią, ties žiedu. Susidūrė vilkikas „Volvo“ su puspriekabe ir techninės paskirties mikroautobusas „Volkswagen“.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos grupė popiet papildomai informavo, kad šiandien apie 9 val. 45 min. kelyje Antakalnis–Jieznas–Alytus–Merkinė, Navasiolkų kaimo (Alytaus r.) ribose, susidūrė vilkikas „Volvo“ su puspriekabe ir krovininis „VW Transporter“.

Eismo įvykio metu nukentėjo „VW Transporter“ vairuotojas (g. 1965 m.), gyvenantis Lazdijų r., kurį iš automobilio vadavo Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai gelbėtojai. Vyras komos būsenos perduotas medikams, jam nustatyti dauginiai kūno sužalojimai.

„Volvo“ vairavęs Baltarusijos pilietis (g. 1976 m.) rimčiau, pirminiais duomenimis, nenukentėjo.

Pirminiais duomenimis, važiuojant link Jiezno susidūrė ta pačia kryptimi važiavę transporto priemonės. „VW Transporter“ norėjo sukti į kairę pusę (iš pagrindinio į šalutinį kelią), o tuo pat metu „Volvo“ vilkiko vairuotojas važiuodamas paskui ta pačia kryptimi lenkė automobilius ir susidūrė su į šalutinį kelią sukančiu „VW Transporter“.

Tikslias įvykio aplinkybes aiškinasi Alytaus apskr. VPK pareigūnai.

Alytaus apskrities policijos atstovai eismo dalyvius ragina prisiminti, kad esant lietingiems orams, kelias tampa slidus, matomumas blogesnis. Todėl vairuotojai raginami imtis visų atsargumo priemonių, kad išvengtų skaudžių nutikimų keliuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius