Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie įvažiavimo į Dieveniškių kilpą pasieniečiams įkliuvo girtas portugalas

Šalčininkų rajone pasieniečiams įkliuvo automobilį vairavęs nuo alkoholio apsvaigęs portugalas. Legaliai Lietuvoje esančiam užsieniečiui nustatytas vidutinis girtumas.
Kontrolė
Kontrolė / VSAT nuotr.

Prie įvažiavimo į vadinamąją Dieveniškių kilpą budėję VSAT Vilniaus rinktinės Gintaro Žagunio užkardos pasieniečiai sustabdė nuo Šalčininkų važiavusį automobilį „Land Rover“ lietuviškais valstybiniais registracijos numeriais.

Šioje pasienio su Baltarusija ruože esančioje vietoje yra įrengtas Širvių atraminis postas, kuriame dirbantys VSAT pareigūnai nuolat tikrina į abi puses vykstančių asmenų bei transporto priemonių dokumentus.

VSAT praneša, kad mašiną vairavęs 63 metų Portugalijos pilietis pateikė tvarkingus asmens bei automobilio registracijos dokumentus, tačiau pasieniečiai atkreipė dėmesį į vyro elgesį.

Nuo nerišliai kalbėti mėginusio portugalo sklido stiprus alkoholio kvapas, jo judesiai buvo nekoordinuoti. Pasieniečiai neleido vyrui tęsti kelionės ir į Širvių punktą iškvietė Šalčininkų rajono policijos komisariato ekipažą.

Paaiškėjo, kad portugalas prie vairo sėdo gerokai pasivaišinęs alkoholinių gėrimų. Jam nustatytas vidutinis 1,99 promilės girtumas.

Tolesnes įvykio aplinkybes aiškinsis Šalčininkų policijos pareigūnai, kuriems perduotas užsienietis ir jo vairuotas automobilis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius