Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Kauno marių praeivio aptiktas suniokotas automobilis sudomino ir policiją

Į 15min redakciją kreipėsi kaunietis, kuris nurodė, kad Kaišiadorių rajone, Jakštonyse, netoli Kauno marių jis aptiko suniokotą automobilį „Toyota Avensis Verso“, pažymėtą prancūziškais valstybiniais numeriais.
Apleistas automobilis prie Kauno marių
Apleistas automobilis prie Kauno marių / Stop kadras

Vaizdo įrašą atsiuntęs asmuo teigė, kad pirmiausia jo dėmesį patraukė tai, kad transporto priemonė stovėjo be ratų. Priėjęs arčiau jis pastebėjo, kad keli automobilio langai yra išdaužti.

„Toyota Avensis Verso“ viduje jis išvydo netvarką – mėtėsi alaus buteliai, įvairūs dokumentai. Ant automobilio buvo uždėti prancūziški registracijos numeriai. Asmeniui kilo įtarimų, kad transporto priemonė gali būti vogta.

„Tokia palyginus nauja. Turbūt galima ją nupirkt ir dirbt „Bolte“. Tiktai stiklų nėra. Buteliai, dokumentai. Iš Prancūzijos atlėkę“, – vaizdo įraše kalba vyras.

VIDEO: Prie Kauno marių paliktas apleistas „Toyota“ automobilis

Informacija apie savo radinį jis pasidalijo ir su policija. Pareigūnai duomenų, kad automobilis ieškomas kaip vogtas, neturi, tačiau pradėjo aiškintis įvykio aplinkybes.

„Kaišiadorių rajono policijos komisariatas sulaukė dviejų pranešimų dėl palikto techniškai netvarkingo automobilio „Toyota“ Kaišiadorių r., Jakštonių k., esančiame miške. Policijos pareigūnai vyko į įvykio vietą, apžiūrėjo transporto priemonę ir susisiekė su juridiniu asmeniu, kuriam priklauso automobilis“, – informavo Kauno apskrities VPK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius