Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 01 16 /18:52

Prie Kazlų Rūdos nuo kelio nuvažiavo vaikus vežęs autobusas

Šiandien 14.56 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Juodrarūdės kaime (Kazlų Rūdos sav. , Kazlų Rūdos sen.), Beržų gatvėje, nuo kelio nuvažiavo autobusas su vaikais. Kai kuriais duomenimis, šis eismo incidentas įvyko siekiant išvengti susidūrimo su sunkvežimiu.
Avarijos vietoje
Greitoji pagalba / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Informacija apie įvykį perduota Marijampolės apskrities priešgaisrinei ir gelbėjimo tarnybai, Panevėžio apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Marijampolės apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Pirminiais Marijampolės apskrities VPK duomenimis, avarija nėra labai rimta: vaikai atsipirko išgąsčiu, o rimtesnių traumų išvengė.

Autobusas nesivertė ir į nieką neatsitrenkė, tiesiog nulėkė nuo slidaus kelio. Tikėtina, kad įvykis bus įformintas kaip techninė avarija, kurios padariniams likviduoti reikės tik techninės pagalbos.

Su 15min susisiekusi viena moteris prisistatė įvykio liudininke ir tvirtino, kad incidentas įvyko, nes iš kelio autobusui nepasitraukė miškavežis. Anot 15min skaitytojos, jos vyras puolė į pagalbą vaikams, kuriuos reikėjo ištraukti iš autobuso.

Tapote šio įvykio liudininku? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais skaitytojais. Siųskite įvykio medžiagą adresu: 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius