Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie kiosko moteriai sulaužė ranką

Neblaivus vyriškis iš pradžių, kaip teigiama, be jokios priežasties pastūmė dailiosios lyties atstovę, o po to sugriebė taip, jog net sulaužė dilbio kaulą.
Greitoji medicinos pagalba
Greitoji medicinos pagalba / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

2012-04-07 apie 18 val. Igliškėlių kaime (Marijampolės sav.), lauke prie prekybos kiosko neblaivus L.M., kaip teigiama, be jokios priežasties pastūmė L.S. (gim. 1964 m.), gyvenančią Patilšės kaime, o po to suėmęs jai už kairės rankos ją tiesiog sulaužė.

Marijampolės ligoninės priėmimo skyriaus medikai, nukentėjusiajai nustatę kairio dilbio kaulų lūžimą, išleido ją gydytis į namus.

Šį šventinį savaitgalį Marijampolės apskrities VPK Operatyvaus valdymo skyriuje buvo gautas pranešimas apie dar vieną sužalotą asmenį. Šeštadienio vakarą į Marijampolės ligoninės priėmimo skyrių buvo pristatytas sužalotas marijampolietis L.K. (gim. 1963 m.).

Ligoninės priėmimo skyriaus medikai, vyriškiui nustatę 2 promilių girtumą, krūtinės ląstos paviršinį sumušimą, veido sumušimą, taip pat pjautines žaizdas galvoje ir kojoje, išleido į namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius