Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Panevėžio susidūrė sunkvežimis ir krovininis autobusiukas iš Latvijos

Lengvesnės krovininės mašinos vairuotojas žuvo, sužalotas ir jo keleivis.
Susidūrimas su galingu „Scania“ vilkiku kito, lengvesnio sunkvežimio vairuotojui buvo lemtingas.
Susidūrimas su galingu „Scania“ vilkiku kito, lengvesnio krovininio automobilio vairuotojui buvo lemtingas. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekmadienį Panevėžio apskrities VPK informuoja apie avariją Panevėžio aplinkkelyje, kur susidūrė du skirtingus sunkvežimius vairavę Rygos gyventojai. Vienas rygiečių, kuris, pirminiais duomenimis, ir yra kaltas dėl avarijos, žuvo.

Panevėžio rajono komisariato Kelių policijos skyriaus tyrėjo A.K. tarnybiniame pranešime užfiksuota, jog kovo 13 d. apie 21 val. aplinkkelio 17-ame kilometre krovininis mikroautobusas „Iveco Daily 35“, vairuojamo Latvijos piliečio I.K. (gimęs 1968 m.), išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu vilkiku „Scania R 420“ su puspriekabe „Schmitz SCS 24“, kurį vairavo Latvijos pilietis A.K. (gimęs 1973 m.).

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Iveco Daily 35“ vairuotojas ir sužalotas kartu važiavęs Latvijos pilietis O.K. (gimęs 1972 m.), kuris dėl krūtinės sumušimo bei antakio nubrozdinimo gydomas ambulatoriškai.

Naujienų portalas 15min.lt šį savaitgalį jau pasakojo, kad viešnagė į mūsų šalį dėl avarijos apkarto ir dar dviems lengvuoju automobiliu keliavusiems latviams: penktadienį to paties Panevėžio rajono ribose automobilio „Opel Vectra“, vairuotojas S.A. (gimęs 1951 m.), gyvenantis Bauskėje (Latvija), nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais važiavusiu lietuvio vairuojamu automobiliu „Mitsubishi Grandis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius