Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 25 /13:39

Prie Ukmergės susidūrė rusų „Hyundai“ ir lenko MAN, žuvo du žmonės, stojo eismas

10.29 val. gautas pranešimas, kad kelyje, važiuojant nuo Jonavos link Ukmergės, susidūrė automobilis „Hyundai“ (pažymėtas Rusijos Federacijos valst. numeriais) ir krovininis MAN (Lenkijos Respublikos valst. nr.). Žuvo du iš trijų važiavusiųjų lengvuoju automobiliu. Iki pietų avarijos vietoje dar buvo uždarytas eismas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Iki 13.30 val. eismas avarijos vietoje dar buvo uždarytas.

Du lengvuoju automobiliu važiavę asmenys PGT pareigūnų buvo ištraukti iš sudaužyto „Hyundai“ ir be sąmonės, sunkios būklės, nuvežti į ligoninę.

Sunkvežimio vairuotojas (gim. 1955 m.) patyrė kojos traumą.

Netrukus mirė, nors ir reanimuojamas, dar vienas lengvuoju automobiliu važiavęs asmuo.

Aplinkybės dar tikslinamos, praneša Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyris.

Pirminiais duomenimis, transporto priemonės dvipusio eismo užmiesčio kelyje be skiriamosios juostos susidūrė kaktomuša. Lengvasis automobilis – visiškai suknežintas. Tuo metu sunkvežimio po susidūrimo vairuotojui taip pat nepavyko suvaldyti – jis vertėsi pakelės griovyje ant šono.

15min fotoreporteris Erikas Ovčarenko per pietus pranešė, kad iki šiol avarijos vietoje uždarytas eismas.

Transportas nukreipiamas aplinkkeliu, srautus reguliuoja pareigūnai.

Susidūrimas įvyko maždaug 10 kilometrų nuo Ukmergės, netoli tos vietos, kur kelyje Jonava–Ukmergės į sankryža su keliais į Deltuvos ir Dainavos gyvenvietes.

Avarija galėjo įvykti į priešpriešinio eismo juostą išvažiavus būtent lengvojo automobilio „Hyundai“ vairuotojui, sunkvežimio MAN vairuotojas paskutiniu momentu dar bandė trauktis.

Pirminiais duomenimis, avarija galėjo įvykti į priešpriešinio eismo juostą išvažiavus būtent lengvojo automobilio „Hyundai“ vairuotojui. Svarstoma, kad vyras prie vairo galėjo užmigti.

Teigiama, kad sunkvežimio MAN vairuotojas paskutiniu momentu dar bandė trauktis kuo arčiau savo dešiniojo kelkraščio, tačiau siaurame kelyje ir esant nemažam greičiui išvengti kaktomušos buvo sudėtinga.

VIDEO: Netoli Ukmergės avarijoje žuvo Rusijos piliečiai

Neoficialiais duomenimis, ir trečiojo „Hyundai“ keleivio sveikatos būklė yra kritinė, medikai kiekvieną minutę kovoja dėl jo gyvybės.

MAN sunkvežimiu buvo vežami įvairūs žemės ūkio padargai. Įmonės iš Lenkijos atstovai pranešė, kad atsiųs kitą sunkvežimį, į kurį krovinys galės būti perkeltas. Lenkai taip pat paprašė Lietuvos techninių tarnybų pagalbos, kad sunkvežimis būtų iškeltas iš griovio ir pastatytas ant važiuojamosios dalies.

Policijos departamento paviešintais pirminiais tyrimo duomenimis, vasario 25 d. apie 10 val. 29 min. Ukmergės r., kelio Kaunas–Zarasai–Daugpilis 59-ame km, automobilis „Hyundai Starex“ (vairuotojas nustatinėjamas), išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su iš priekio atvažiuojančiu krovininiu automobiliu MAN, vairuojamu 1955 metais gimusio vyriškio. Per eismo įvykį žuvo du lengvuoju automobiliu važiavę keleiviai (gim. 1970 m. ir gim. 1969 m.) bei vienas sužalotas (gim. 1956 m.), kuris dėl kaklo slankstelio lūžimo komos būsenos išvežtas į Vilniaus ligoninę.

Krovininio automobilio vairuotojas dėl kojos padikaulio lūžio, suteikus med. pagalbą, išleistas gydytis ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius