Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Vištyčio ežero apvogtam stovyklautojui agresyvus jaunuolis parodė užpakalį

Atšilęs oras išbudino ir stovyklautojus, tačiau Vilkaviškio rajone poilsiavusio Kęstučio patirtį apkartino ilgapirščiai, o įkaušę kaimynai dar ir užsipuolė vyriškį, vos šiam paklausus apie pavogtus daiktus. Kęstutis gynėsi ne kumščiais, o filmuodamas keistą jaunuolio pasirodymą.

Į 15min redakciją kreipėsi Kęstutis, kuris stovyklavo prie Vištyčio ežero, o atsikėlęs sekmadienį ryte pastebėjo, kad buvo apvogtas.

„Puikus rytas. Pabudęs nerandi rūbų, užkandžių ir mašinos numerių. Nueini pas artimiausius kaimynus paklaust – gal ką matė, o jie tik piktai valgo čipsus ir veja tave šalin“, – rašė Kęstutis.

Tiesa, vienas iš jaunuolių ne tik vijo Kęstutį, tačiau ir bandė jį įbauginti, bet šis nusprendė gintis ne kumščiais, o filmuodamas jo grasinimus.

Jaunuolis klausinėjo Kęstučio, ar jis „nenori rando“, taip pat jam rodė užpakalį ir grėsmingai artėjo vyro link. Vaikinas savo grasinimų taip ir neįvykdė, o Kęstutis apie pavogtus daiktus ir agresyvius stovyklautojus pranešė policijai.

VIDEO: Nufilmuota: prie Vištyčio ežero agresyvus stovyklautojas rodė užpakalį ir taikėsi smurtauti

„Pirmiausia atvyko pasieniečiai, gal per 10-15 minučių, policija – maždaug po valandos. Pasieniečiai buvo labai paslaugūs, laukė tol, kol atvyko policija. Galima pasidžiaugti, kad tarnybos gana rimtai pažiūrėjo į situaciją“, – rašė Kęstutis.

Atvykę patruliai trims smarkuoliams nustatė lengvą girtumą – 23 metų vyrui – 1,16 prom., 21 metų – 1,06 prom., o 19-mečiui – 1,16 prom.

Tiesa, kaip ir dar vienas 19-metis, kartu su agresyviais vyrais buvusi 18-metė alkoholio nevartojo ir buvo blaivi.

Marijampolės apskrities policijos atstovė Sigita Šatienė 15min pranešė, kad dėl įvykių buvo pradėti du ikiteisminiai tyrimai – vienas dėl vagystės, o kitas jaunuolio atžvilgiu dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo.

„Nesinorėtų, kad jaustųsi nebaudžiami ir tai taptų paskata didesniems išpuoliams“, – rašė apvogtas stovyklautojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius