Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prienų rajone žuvo automobiliu pervažiuotas ant kelio gulėjęs dviratininkas

Pirmadienį, liepos 16 d., mūsų šalies keliuose, pirminiais duomenimis, įvyko 14 eismo įvykių, kuriuose 16 žmonių buvo sužeista. Viename eismo įvykyje žuvo 46 metų dviračio vairuotojas.
Dviratis įvykio vietoje
Asociatyvi iliustracija / Alytaus apskrities policijos nuotr.

Kaip praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba, tarp sužeistųjų eismo įvykiuose – 4 nepilnamečiai: eismo įvykyje Panevėžio rajone buvo sužeista 4 metų automobilio keleivė, kiti 3 vaikai į eismo įvykius pateko dėl savo pačių kaltės – Kaune buvo partrenktas nenustatytoje vietoje į kelią įbėgęs 14-metis pėsčiasis, Panevėžyje buvo partrenktas iš šalutinio kelio į pagrindinį neatidžiai įvažiavęs 14-metis dviratininkas, Vilniuje buvo partrenkta į važiuojamąją kelio dalį įvažiavusi 16-metė dviratininkė.

Per parą pareigūnai užregistravo 42 eismo įvykius, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, 3 eismo įvykius sukėlė neblaivūs vairuotojai. Pirmadienį policija išaiškino 26 neblaivius vairuotojus, 15 iš jų girtumas viršijo 1,5 promilės. Taip pat nustatyti 35 neblaivūs dviračių vairuotojai, 24 teisės vairuoti neturintys vairuotojai.

Prieš vidurdienį, 11.35 val., Joniškyje, Miesto aikštėje, 57 metų vyras, vairavęs automobilį „VW Passat“, pėsčiųjų perėjoje partrenkė neblaivią 43 metų moterį. Sužeistoji paguldyta į ligoninę, jai nustatytas lengvas (0,46 prom.) neblaivumo laipsnis.

Vidurdienį, 11.47 val., Druskininkų sav., kelyje Druskininkai–Leipalingis–Seirijai, kelio ruože, kur leistinas 90 km/val greitis, 23 m. vyras, vairavęs automobilį „VW Transporter“ lenkė priekyje važiavusį automobilį „Toyota Celica“, neįsitikinęs, kad tai saugu. Nebaigęs lenkimo manevro, automobilis „VW Transporter“ grįžo į savo eismo juostą ir kliudė lenkiamą automobilį. Po smūgio į galinę dalį automobilis „Toyota Celica“ nevaldomas įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „BMW 530D“. Įvykio metu buvo sužeistas „Toyota Celica“ vairavęs 40-metis vyras, dėl daugybinių sužalojimų jis paguldytas į ligoninės intensyviosios terapijos skyrių.

Dienos metu, 13.25 val., Panevėžyje, Adomo Mickevičiaus g. ir Povilo Puzino gatvių sankryžoje, 14-metis berniukas, vairuodamas dviratį, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio ir su juo susidūrė. Iš šalutinio kelio išvažiavęs nepilnametis nesegėjo saugos šalmo, nevilkėjo ryškiaspalvės liemenės. Sužeistas dviratininkas gydomas ambulatoriškai.

Darbo dienai besibaigiant, 17.30 val., Kauno rajone, kelyje Kaunas–Zapyškis–Šakiai, 18-metis vaikinas šlapiame kelyje nesuvaldė vairuojamo automobilio „VW Golf“, kuris nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Jaunas vairuotojas buvo pristatytas į Kauno klinikas.

Vakare, 18.17 val., Vilniuje, Antakalnio gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, 34 metų moteris, vairuodama automobilį „Toyota Rav4“, važiuodama atbuline eiga kliudė 84 metų pėsčiąją. Sužeistoji senjorė buvo pristatyta į ligoninę ir suteikus medikų pagalbą išleista gydytis ambulatoriškai.

Prieš vidurnaktį, 23.10 val., Prienų r., Lizdeikių k., kelyje Klebiškis–Juodbūdis–Veiveriai, 21 metų vaikinas, vairavęs automobilį „VW Golf Plus“, pervažiavo važiuojamojoje kelio dalyje gulėjusį nenustatytos tapatybės apie 40 metų vyrą su dviračiu, kuris nebuvo apsirengęs šviesą atspindinčia liemene, neturėjo atšvaitų. Vyras buvo gaivinamas medikų, tačiau dėl patirtų sužalojimų įvykio vietoje mirė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius