-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prienuose ugniagesiai gelbėjo vyrą, ant kurio užvirto siena

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad į praėjusios paros įvykių suvestinę įrašyti 32 gaisrai ir 15 kitų atliktų gelbėjimo darbų. Žmonių aukų gaisruose pirmadienį buvo išvengta.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Praėjusią naktį Panevėžio rajono Jotainių kaime užsidegė A.M.M. ūkinis pastatas. Kai ugniagesiai atvyko į gaisro vietą, daržinė jau degė atvira ugnimi. Ugnis sunaikino medinį pastatą, sudegė dar keletas tonų šieno, malkos ir ūkio paskirties reikmenys. Gaisro priežastys tiriamos.

Pirmadienį vakare Kėdainių rajono Alksnupio kaime užsiliepsnojo presuotų šiaudų stirta. Stirta buvo sukrauta atviroje vietoje, toli nuo gyvenamųjų namų ir miško. Ugnis sunaikino apie 40 tonų presuotų šiaudų. Įvykis tiriamas.

Taip pat pirmadienį vėlai vakare Kelmėje, Vilties gatvėje, UAB ,,Autostopa” betono gamybos mazgo ceche, užsidegė čia supiltos pjuvenos. Per gaisrą sudegė keli kubiniai metrai pjuvenų, apdegė elektros instaliacija. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Antradienio naktį Radviliškio rajono Baisogalos miestelyje užsidegė nenustatyto asmens individualus gyvenamasis namas. Sudegė prieangis, pradegė perdanga, apdegė virtuvė ir medinės stogo konstrukcijos. Gaisro priežastys aiškinamos.

Ugnis pirmadienį nuniokojo ir keletą automobilių. Pasvalio rajono Kraštų kaime vakarom užsidegė kombainas „Claas Dominator“. Apdegė vairuotojo kabina ir variklio skyrius.

Panevėžyje, Katedros gatvėje, dėl elektros instaliacijos gedimo užsidegė lengvasis automobilis VW Golf. Apdegė variklio skyrius, priekinis sparnas ir žibintas.

O šiąnakt Vilniuje, Taikos gatvėje, užsiliepsnojo automobilis Chrysler Neon. Mašina visiškai išdegė. Įvykis tiriamas.

Prienų gelbėtojai pirmadienį Kudirkos gatvėje gelbėjo 23 metų vyrą, ant kurio užgriuvo siena. Naudojant parankines priemones, tempimo lyną ir traktorių nukentėjusysis buvo išlaisvintas ir perduotas medikams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius