Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Priešpaskutinę metų dieną Kybartuose sulaikyta rūkalų daugiau kaip už 40 tūkstančių litų

Pirmadienį Kauno teritorinės muitinės pareigūnai Kybartų kelio poste sulaikė neteisėtai gabentų cigarečių daugiau kaip už 40 tūkstančių litų.
Kontrabandinės cigaretės
Kontrabandinės cigaretės / Kauno teritorinės muitinės nuotr.

Kaip rašoma kauno teritorinės muitinės pranešime, apie 14 val. į postą iš Kaliningrado srities lengvuoju automobiliu „Plymouth Voyager“ atvyko Rusijos pilietis A.E., kuris žodžiu deklaravo, kad gabena 2 pakelius (40 vnt.) cigarečių. Posto pareigūnams detaliai patikrinus automobilį, dvigubame automobilio dugne įrengtoje slėptuvėje buvo rasta 2 tūkst. 200 pakelių (44 tūkst. vnt.) cigarečių „Denim“ be banderolių ir su rusiškais užrašais, kurių vertė 16 tūkst. 161 litų.

Tikrinimo metu taip pat buvo nustatyta, kad automobilio kėbulo numeris neatitinka automobilio techniniame pase nurodyto numerio. Informacija apie tai perduota Vilkaviškio policijos komisariato pareigūnams.

Apie 22 val. mobilios grupės pareigūnai kartu su posto pareigūnais pagal Muitinės kriminalinės tarnybos informaciją detaliai patikrino iš Rusijos Federacijos į Lietuvą vykstantį lengvąjį automobilį „Audi 100“, vairuojamą Vilkaviškio savivaldybės gyventojo R.L. Muitinės pareigūnai automobilio kuro bake, dujų balione, durelėse rado paslėptų cigarečių „West“ be banderolių. Iš viso sulaikyta 3 tūkst. 340 pakelių (66 tūkst. 800 vnt.) cigarečių, kurių vertė 24 tūkst. 549 litai.

Neteisėtai gabenti rūkalai ir automobiliai buvo sulaikyti. Pažeidėjams surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius