-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prižiūrėtojai su medikais privertė kalinius išsitraukti iš užpakalio telefonus ir narkotikus

Į pataisos namus nešamus telefonus ir narkotikus iš nuteistųjų teko išgauti su medikų pagalba, rašoma Kalėjimų departamento (KD) pranešime spaudai.
Bylos įkalčiai
Bylos įkalčiai / KD nuotr.

Kalėjimų departamento (KD) Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai turėdami išankstinę informaciją ir bendradarbiaudami su Alytaus pataisos namų pareigūnais užkardė draudžiamų daiktų – mobiliojo ryšio telefonų ir, kaip įtariama, narkotinių medžiagų gabenimą į pataisos namus.

Alytaus pataisos namuose patikrinę po trumpalaikės išvykos grįžusius du nuteistuosius, pareigūnai ėmė įtarti, kad draudžiami daiktai gali būti paslėpti nuteistųjų kūno ertmėse. Pareigūnams teko kreiptis medikų pagalbos, kad kūno ertmėse slepiami daiktai būtų ištraukti į dienos šviesą.

KD nuotr./Bylos įkalčiai
KD nuotr./Bylos įkalčiai

Iš bausmę atliekančių nuteistųjų pareigūnai paėmė šešis paketus, kuriose buvo šeši mobiliojo ryšio telefonai ir du paketai, kaip įtariama, su narkotine ar psichotropine biria medžiaga.

Dėl psichoaktyvių medžiagų gabenimo bausmę atliekantiems nuteistiesiems pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 straipsnio 1 dalį.

Nuteistųjų ir jų draugų bandymų į pataisos įstaigas atsigabenti draudžiamų daiktų fiksuojami nuolat (žr. susijusius). Dėl nelaisvėje trokštamų dalykų žmonės nestokoja išmonės, negaili nei pinigų, nei kai kuriais atvejais, kaip pastarasis – savęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius