-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pro Kalvarijos pasieniečius latvis bandė prasmukti su padirbtomis ukrainietiškomis teisėmis

Kalvarijos pasieniečiai sulaikė mikroautobusą vairavusį latvį, nes jis pateikė suklastotą ukrainietišką vairuotojo pažymėjimą. Paaiškėjo, kad tikras jo dokumentas Latvijoje yra atimtas už padarytus pažeidimus.
Asmens dokumentas
Asmens dokumentas / VSAT nuotr.

Ketvirtadienį po vidurnakčio Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Varėnos pasienio rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnai ties Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimu, kelyje Suvalkai-Marijampolė, patikrinti sustabdė iš Lenkijos įvažiavusį mikroautobusą „Mercedes Benz Sprinter“.

Latviškais registracijos numeriais pažymėtą transporto priemonę vairavęs 51 metų Latvijos pilietis pateikė tvarkingus automobilio dokumentus. Užsieniečio turėtas ukrainietiškas vairuotojo pažymėjimas sukėlė įtarimų.

Pasieniečiai greitai nustatė, jog tai yra klastotė. Netrukus gauta informacija iš kolegų Latvijoje, kad tikras vyro pažymėjimas yra atimtas Latvijoje už padarytus pažeidimus.

Dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu Varėnos pasienio rinktinėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai latviui gresia areštas arba laisvės atėmimas iki 4 metų. Jį pasieniečiai uždarė į areštinę.

Mikroautobusas „Mercedes Benz Sprinter“ perduotas į Kalvarijos užkardą atvykusiam latvio giminaičiui, praneša VSAT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius