Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Profesinės šventės proga Šiaulių policininkai siundė šunį ant žurnalistės ir tai filmavo

Nusikaltėle-statiste kinologų pasirodyme išdrįso pasisiūlyti šiaulietė Viktorija Grušaitė. Aprengta specialia apranga, žurnalistė imitavo nusikaltėlio sprukimą nuo policijos ir įsitikino, kad pabėgti nuo dresuoto tarnybinio šuns nusikaltėlis neturi jokių prošvaisčių.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Šiaulių apskrities VPK nuotr.

Artėjančios Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos proga Šiaulių apskrities policija žiniasklaidos atstovus pakvietė į pikniką, kuriame žadėjo pavaišinti karšta policinių naujienų sriuba. Žurnalistai prisipažino galvoję, kad tai – tradicinė policijos informacinė antis žiniasklaidai jų profesinės šventės proga ir spėliojo, kas galėtų slypėti už šio kodinio pavadinimo.

Tačiau atvykę į pikniko vietą jie išvydo realiai ant laužo ugnies kunkuliuojantį sriubos puodą, maišomą patyrusio kriminalisto ir, pasirodo, puikaus virtuvės šefo Artūro Uznio. Na, o Komunikacijos grupės specialistai sriubą pagardino aštriausiais policinių naujienų prieskoniais, pasakojama Šiaulių policijos atstovų pranešime.

VIDEO: Profesinės šventės proga policininkai žurnalistus „užsiundė“ šunimis

1-oji naujiena – Šiaulių policija profesinės šventės proga žiniasklaidai informacinės anties nebekepė, jų neapgavo ir išvirė aromatingą sriubą.

2-oji naujiena – pikniko dalyvius pasitiko ne tik policijos pareigūnai, bet juos savo rezidencijoje – kinologijos centre, priėmė ir policininkų keturkojai partneriai.

3-oji naujiena – streso kupiną darbą dirbantiems žurnalistams buvo organizuotas relaksas, suteikęs daug teigiamų emocijų – kinologų ir jų dresuojamų šunelių pasirodymas. Nusikaltėle-statiste kinologų pasirodyme išdrįso pasisiūlyti naujienų portalo etaplius.lt žurnalistė Viktorija Grušaitė.

Aprengta specialia apranga, ji imitavo nusikaltėlio sprukimą nuo policijos ir įsitikino, kad pabėgti nuo dresuoto tarnybinio šuns nusikaltėlis neturi jokių prošvaisčių. Kinologų pasirodymą pristatė Šiaulių AVPK Patrulių rinktinės kinologų būrio vadas Arūnas Petrošius.

4-oji naujiena – žurnalistai sužinojo tai, ko dar nežinojo – kad jie tapo istorinio pasirodymo liudininkais, nes Arūnas Petrošius šiuo pasirodymu atsisveikino su savo kolegomis, kadangi laimėjo konkursą ir išvyksta vadovauti Lietuvos policijos kriminalistinių tyrimų centro Kinologijos valdybos Kinologinės veiklos skyriui. Šiaulių apskrities policijos viršininko funkcijas atliekantis Ramūnas Sarapas padėkojo jam už tarnybą ir prisiminimui apie tarnybą Šiauliuose padovanojo rankinį laikrodį.

5-oji naujiena – iškylos svečiai gavo tai, ko nesitikėjo – užrašų knygutes ir rašiklius su policijos atributika – priminimą apie seniausias ir patikimiausias žurnalistų darbo priemones, kurios yra puikus pakaitalas šioje planšečių bei kompiuterių, kartais keliančių įvairių problemų, eroje.

6-oji naujiena – policijos pareigūnai pasirūpino žurnalistų sveikata ir suteikė palaimą jų kūnui, pamaitindami šilta sriuba, nes dėl nuolatinės naujienų medžioklės jie nespėja pavalgyti, todėl būna nuolat alkani ir pikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius