Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prokuratūra atnaujino tyrimą dėl beveik prieš 2 metus Vilkaviškyje galimai smurtą patyrusio vaiko

Po visą Lietuvą sukrėtusios iki mirties sumušto keturmečio tragedijos Kėdainiuose, generalinis prokuroras nurodė patikrinti visus praėjusiais metais nutrauktus ikiteisminius tyrimus dėl galimo smurto prieš vaikus. Praėjusią gegužę Vilkaviškyje nutrauktas tyrimas dėl mažamečio patirto sužalojimo – atnaujintas.
Temidė
Temidė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

2016 metų gegužės mėnesį nutrauktas ikiteisminis tyrimas, kurio metu buvo aiškinamasi, kokiomis aplinkybėmis sunkius kūno sužalojimus patyrė mažametis iš Vilkaviškio rajono. Generalinės prokuratūros Baudžiamojo persekiojimo departamente priimtas sprendimas šį tyrimą atnaujinti.

Prokurorų teigimu, atnaujinus tyrimą, bus renkami papildomi duomenys, prašoma specialistų išvadų, atliekami ir kiti tyrimo veiksmai. Organizuoti ir kontroliuoti atnaujintą tyrimą pavesta Kauno apygardos prokuratūrai.

Ikiteisminis tyrimas dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo buvo pradėtas 2015 metų gruodžio 29 dieną, kai mažametį D.S. jo motina ir patėvis atvežė į Vilkaviškio ligoninę komos būsenos. Tuo metu ikiteisminiam tyrimui vadovavęs prokuroras priėmė sprendimą tyrimą nutraukti nenustačius nusikalstamos veikos požymių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius