Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prokuratūra slepia, ką papasakojo kraupią avariją pergyvenęs Vilkaviškio meras Algirdas Bagušinskas

Teigiama, jog pareigūnams pavyko pabendrauti su vieninteliu po kraupios avarijos likusiu gyvu Vilkaviškio rajono meru A.Bagušinsku, tačiau slepiama, ką pavyko sužinoti.
Vilkaviškio rajono meras Algirdas Bagušinskas
Vilkaviškio rajono meras Algirdas Bagušinskas. / vilkaviskis.lt nuotr.

15min.lt ne sykį rašė apie kraupią avariją, gruodžio 1-osios popietę sudrebinusią Vilkaviškio rajoną (žr. susijusius straipsnius).

Eismo nelaimės metu žuvo Vilkaviškio r. administracijos direktorius 51 metų Sigitas Kasparaitis ir vicemeras 63 metų Jonas Meškauskas, o meras 52 metų A.Bagušinskas sunkios būklės atsidūrė Reanimacijoje.

Kaip skelbta anksčiau, visi trys Vilkaviškio rajono valdžios atstovai į žūtį lėkė neblaivūs, jiems nustatytas vidutinis – nuo 1,5 iki 1,7 promilės alkoholio, girtumas. Bylos duomenimis, valdišką „Opel Vectra“ vairavo S.Kasparaitis.

Praėjus daugiau nei mėnesiui po kraupios avarijos, nusinešusios dviejų Vilkaviškio valdžios atstovų gyvybes, pareigūnai pagaliau pasikalbėjo su vieninteliu gyvu likusiu lemtingos kelionės dalyviu – savivaldybės meru A.Bagušinsku, pirmadienį rašo „Lietuvos žinios“.

„Jokių komentarų apie šį tyrimą nebus“, – dienraštis cituoja tyrimą kuruojantį Marijampolės rajono apylinkės prokuratūros prokurorą Saulių Striaušą.

Tokiu būdu visuomenei nesuteikiama informacija, kur ir su kuo valdžios vyrai darbo dieną, trečiadienį, galėjo prisivaišinti.

Pastaruoju metu A.Bagušinskas yra perkeltas iš intensyvios terapijos į paprastą palatą, jo sveikatos būklė išsamiau nekomentuojama.

Rolando Žalgevičiaus nuotr./Per avariją sudaužytas automobilis
Rolando Žalgevičiaus nuotr./Per avariją sudaužytas merijos automobilis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius