Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Protą aptemdė alkoholis

Sekmadieninių išgertuvių metu nužudyti du žmonės. Pirmuoju atveju mirė sugėrovų sumuštas vyriškis, antruoju – sugyventinio peiliu sužalota moteris.
Alus
Alus / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Abi žmogžudystės užregistruotos Vilniaus rajone. Apie 10.40 val. ties Kirtimų kaimu kelyje Lavoriškės–Buivydžiai griovyje rastas 31 metų vyriškio lavonas su sumušimais veido ir krūtinės srityje. Policija sulaikė du įtariamuosius, abu jie buvo neblaivūs. Aštuoniolikmečio įtariamojo kraujyje rasta 1,63 prom., kito 32 metų vyriškio kraujyje 1,90 prom. alkoholio. Sulaikytieji buvo uždaryti į areštinę.

„Šis įvykis dar tiriamas. Pavyko nustatyti, kad prieš žiauriai sumušant vyrą vyko išgertuvės. Neatmetama tikimybė, kad, be dviejų sulaikytųjų, yra ir daugiau asmenų, kurie galėjo prisidėti prie šio nusikaltimo. Du įtariamieji į policijos komisariatą atvežti gerokai apgirtę, todėl daugiau aplinkybių paaiškės po įtariamųjų apklausos“, – LŽ pasakojo Vilniaus rajono policijos komisariato viršininkas Josifas Kuzmickis.

Kitas įvykis užregistruotas apie 18 valandą. Mykoliškių kaime nusikaltimas padarytas 72 metų pensininkės namuose. 46 metų vyriškis peiliu į nugarą mirtinai sužalojo 34 metų kartu su juo gyvenusią moterį. Policija sulaikė įtariamąjį, jo kraujyje rasta 2,11 prom. alkoholio.

„Kilo buitinis konfliktas. Įtariamasis buvo girtas, todėl dėl neaiškių priežasčių įniršio apimtas griebėsi peilio. Greičiausiai alkoholis privertė imtis tokių neadekvačių veiksmų. Kitų aplinkybių komentuoti negaliu, nes vyksta ikiteisminis tyrimas“, – kalbėjo J.Kuzmickis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius