Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

​Radikalūs Lentvario vairuotojų kultūros pokyčiai: užfiksuoti tik 4 pažeidėjų automobiliai

Pareigūnai konstatuoja, kad vos per tris savaites akivaizdžiai pakito Lentvario gyventojų automobilių statymo kultūra. Dar visai neseniai šioje gyvenvietėje transporto priemonės masiškai buvo statomos bet kaip ir bet kur, tuo tarpu naujausio reido metu užfiksuoti vos keturi pažeidimai.
Užfiksuotas „Chrysler“ pažeidimas
Užfiksuotas „Chrysler“ pažeidimas / Trakų r. PK nuotr.

Prieš tris savaites, 2014 lapkričio 19 d. Trakų rajono policijos komisariato Viešosios policijos Prevencijos poskyrio pareigūnai Trakų rajone, Lentvario mieste vykdė policinę priemonę, kurios metu buvo aiškinamasi kaip transporto priemonių vairuotojai laikosi automobilių statymo taisyklių ir kultūros prie daugiabučių gyvenamųjų namų.

Reido metu buvo nustatyta daug pažeidimų. Automobilių vairuotojai automobilius statė pažeisdami Kelių eismo taisyklių reikalavimus, t. y. automobiliai buvo paliekami ant šaligatvių ar žalios vejos.

Policijos pareigūnai, apeliuodami į vairuotojų pilietiškumą ir sąmoningumą, bei siekdami įsitikinti, ar automobilių vairuotojai tapo sąmoningesni, 2014 gruodžio 04 d. Lentvario mieste vykdė pakartotiną policinę priemonę. Policijos atstovai džiaugiasi, kad situacija labai pagerėjo ir šio reido metu buvo nustatyti tik keturi pažeidimai, pažymima Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Dėl automobilių vairuotojų padarytų pažeidimų pradėtos administracinio teisės pažeidimo bylos teisenos pagal Lietuvos Respublikos Administracinių teisės pažeidimų kodekso 124 (1) str. 4 d., kuris vairuotojams užtraukia baudą nuo 100 iki 300 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius