Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radviliškyje žagintojas savo aukas vaišino pigiu vynu „Inkaras“

27 metų Radviliškio gyventojas penkis kartus teistas Marius Grublys nesuminkštino išžagintų aukų širdžių pigiu vynu. Moterys kreipėsi į policiją, pranešdamos apie išžaginimą. Dviejų moterų išžaginimu įtariamas vyras sausio 21 d. trims mėnesiams buvo suimtas.
Pigus vynas
Pigus vynas / Jurgitos Lapienytės nuotr.

Pirmoji informaciją apie Radviliškyje išžagintą moterį policiją pasiekė šių metų sausio antrąją. 23 metų mergina buvo užkalbinta prie miesto centre esančios parduotuvės. Jai nepažįstamas vaikinas pasiūlė išgerti vyno ir pakvietė į „laisvą plotą“.

Plotas buvo „Paplentės“ soduose esantis šiltnamis, kuriame mėtėsi čiužinys. 

Nepažįstamasis viešnią vaišino savo pamėgtu spirituotu obuolių vynu „Inkaras“.

Vakaras šiltnamyje baigėsi aistros priepuoliu. Neblaivi mergina buvo išprievartauta.

Siekdamas įveikti besipriešinančią auką, vyras ją smaugė. Po to jis pasisavino merginos 5 eurus bei 100 litų ir parkulniavo į savo gyvenamąją vietą – nakvynės namus.

Policijos pareigūnai, gavę pranešimą apie išžaginimą, nukentėjusiajai parodė į smurtą linkusių asmenų nuotraukas ir tarp jų ji atpažino savo skriaudiką – 27 metų radviliškietį M.G., kuris su teisėsauga reikalų yra turėjęs apsčiai.

Dėl plėšimų ir vagysčių jis teistas jau šešis kartus. Po paskutiniojo bausmės atlikimo į Radviliškį jis buvo grįžęs visai neseniai – prieš pat Kalėdas.

Po padaryto nusikaltimo jai pasiūlė gurkštelėti savo pamėgtojo vyno „Inkaras“.

Dėl išžaginimo vyrui buvo pareikštas įtarimas, jam  skirta kardomoji priemonė  – registruotis Radviliškio policijos komisariate.

Praėjus porai savaičių, sausio 19 d., policiją vėl pasiekė pranešimas apie išžaginimą visai šalia „Paplentės“ sodų.

43 metų neblaivi moteris apie 21 val.  buvo pačiupta einanti gatve. Pačiupęs ją iš už nugaros ir sudavęs kumščiu į veidą bei smaugdamas, vyras ją išžagino.

Vyro būta „galantiško“ – patiesė su savimi turėtą apklotą, o po padaryto nusikaltimo jai pasiūlė gurkštelėti savo pamėgtojo vyno „Inkaras“. Iš kriminalistų parodytų nuotraukų nukentėjusioji identifikavo, kad jos skriaudikas yra Marius Grublys. Po poros valandų jis jau buvo areštinėje.

Teismas nusprendė, kad penkis kartus teistas (teistumas neišnykęs) vyras gali slėptis nuo bausmės ir toliau daryti nusikaltimus. Todėl jis suimtas trims mėnesiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius