Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raseiniškiai nelegalius degalus ir cigaretes slėpė garažuose

Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnai neleidžia atsipūsti akcizinių prekių laikytojams. Šįkart jie pričiupo ne tik kontrabandinių cigarečių mėgėjus, bet garaže rado ir didelį kiekį nelegalių degalų.
Degalai
Degalai / Šiaulių apskrities VPK nuotr.
Šiaulių apskrities VPK nuotr./Degalai
Šiaulių apskrities VPK nuotr./Degalai

Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnai patikrino 42 metų raseiniškio V.G. du garažus, esančius garažų komplekse, Stonų gatvėje. Patikrinimo metu viename iš garažų buvo rastas ir paimtas 531 pakelis įvairių cigarečių su Rusijos Federacijos ir Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Be cigarečių, garažuose pareigūnų laukė ir kitas „laimikis“ – 17 įvairių talpų su 2 tūkst. 386 litrais skysčio, turinčio specifinį degalų kvapą. V.G. paaiškino, kad tai yra dyzelinas, kurį prieš keletą dienų jis nusipirko iš dviejų nepažįstamų rusakalbių tolimųjų reisų vairuotojų.  Vyras teigė cigaretes ir kurą įsigijęs ir laikęs savo reikmėms.

Šiaulių apskrities VPK nuotr./Cigaretės
Šiaulių apskrities VPK nuotr./Cigaretės

Šiaulių apskrities VPK praneša, kad Raseinių miesto gyventojo atžvilgiu pradėtos dvi administracinės teisenos. Dėl kontrabandinių cigarečių laikymo jam gresia bauda nuo 5 tūkst.  litų iki 10 tūkst. litų su šių prekių konfiskavimu, o už  naftos produktų laikymo taisyklių pažeidimą – bauda nuo 1 tūkst. iki 20 tūkst. litų.

Tą pačią dieną pareigūnai apžiūrėjo ir 46 metų D.J. garažą, esantį tame pačiame garažų komplekse. Patikrinimo metu buvo rasti ir paimti 33 pakeliai įvairių cigarečių su Rusijos Federacijos ir Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Garažo savininkas ne tik neteks cigarečių, bet ir užsidirbs baudą  nuo  100 litų iki 300 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius