-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raseinių policija ieško nepilnametį dviratininką partrenkusio ir pasprukusio motorolerio vairuotojo

Raseinių policija ieško motorolerio vairuotojo, kuris partrenkė nepilnametį dviratininką ir iš įvykio vietos paspruko. Pasak policijos, motorolerio vairuotojas irgi gali būti sužalotas.
Dviratis
Dviratis / Egidijaus Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Kaip rašoma Raseinių policijos pranešime, dar sekmadienį, apie 19.36 val., Viduklėje, Kęstučio g., ties namu nr. 34, nežinomas asmuo, važiuodamas nenustatytos markės ir modelio, kaip įtariama motoroleriu, gatvės vingyje nesuvaldė vairuojamos priemonės, griuvo ant šono ir išslydęs į kitą gatvės pusę kliudė priešais, gatvės dešiniuoju kraštu dviračiu atvažiuojantį mažametį, Viduklės S.Stanevičiaus vidurinės mokyklos moksleivį.

Eismo įvykio liudytojų parodymais, nenustatytas asmuo, kurio amžius apie 35-40 metų, pats susižalojo galvą ir veidą, tačiau iš įvykio vietos su transporto priemone iškart pasišalino.

Nukentėjęs nepilnametis buvo pristatytas į Raseinių ligoninės priėmimo skyrių, iš kur, suteikus pagalbą dėl dešinio šono ir kairės kojos sutrenkimų, išleistas gydytis į namus.

Raseinių rajono policijos komisariatas prašo asmenis, mačiusius autoįvykį ar atpažinusius jo kaltininką, taip pat asmenis, kuriems teko matyti panašaus amžiaus vyrą su analogiškais sužalojimais, pranešti ikiteisminį tyrimą atliekančiam tyrėjui Artūrui Ivanauskui tel. 8 618 88766,   arba komisariato budėtojui tel. 02, 51158, arba bendruoju pagalbos tel. 112.

Anonimiškumą Raseinių policija garantuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius