-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Reginą Jokubauskaitę sulaikęs pareigūnas: „Buvo 20 kartų gėdingesnių dalykų nei bučinys ar siūlymas“

Po to, kai buvo paviešintas televizijos laidos „Pagalbos skambutis“ siužetas apie neblaivią vairavusią Reginą Jokubauskaitę, visuomenėje kilo rezonansas. Dalis žmonių pasipiktino, kad viešinti vaizdo įrašo nereikėjo. Tuo tarpu pats R.Jokubauskaitę sulaikęs policijos pareigūnas Vitalijus Vaitkevičius mano, kad tai parodyti buvo būtina.
Regina Jokubauskaitė
Regina Jokubauskaitė / Laidos „Pagalbos skambutis“ stop kadras

Vaizdo įrašas, kurio herojė – neblaivi prie vairo sėdusi televizijos diktorė Regina Jokubauskaitė, paviešintas antradienį. 

Tada visuomenėje kilo rezonansas: vieni tikino, kad įrašo viešinti nereikėjo, neva jis tik skatina patyčias, o kiti sakė, kad paviešinti buvo būtina, nes tai gera prevencija. 

Ketvirtadienį savo nuomonę apie įrašo paviešinimą išsakė R.Jokubauskaitę sulaikęs policijos pareigūnas Vitalijus Vaitkevičius. Savo nuomonę policininkas išdėstė „Facebook“ socialiniame tinkle: 

„Neblogas rezonansas. Kalti pareigūnai? Provokuojam? Ar jūs tik matot tai, ką norit matyt? Girta už vairo, siūlo įvairius susitarimus – apie ką mes kalbam, žmonės? Žmogiškumas iš mūsų buvo ir bus, keletą kartų įspėta apie baudžiamąją atsakomybę, pasakyta, kad įrašinėjama, mes po pirmo siūlymo galėjom sulaikyt ją.

Čia jį galbūt taip provokavo pareigūnus, o ne pareigūnai. Jei esi žinomas, turintis pinigų, tai nereiškia, kad nusipirksi visko, ko nori. Visada atsiras tas, kurio nenupirksi, aišku, tada pikta ir net labai, tada juk kalti visi kiti, tik ne mes patys.

VIDEO: Neblaivi vairavusi „Sveikinimų koncerto“ vedėja bučiavo pareigūną

Labai gerai, kad paviešino, ar nereikėjo? Į šitai atsakytų geriausiai tų žmonių artimieji, per kuriuos jie neteko savo artimų žmonių, būtent per girtą VAIRUOTOJĄ! Kyšius ima – blogai, neima – blogai, įformina viską kaip priklauso – vėl blogai. Tai kaip daryt, kad nebūtų blogai Jums? Į šitą atsakysiu AŠ.

Elkis padoriai, nepažeidinėk įstatymų ir nereikės pykti ant policijos, kad per paties kaltę būsi nubaustas. O mes dirbsim toliau reikiama linkme, tai jei papuolei, atsakyk, o ne grimzk giliau. Be to, žurnalistai šioje vietoje pasielgė labai etiškai neparodę viso įrašo. Ten buvo dvidešimt kartų gėdingesnių dalykų, nei tik bučinys ar siūlymas.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Reginos Jokubauskaitės sulaikymo įrašas įžiebė diskusijų audrą: vieniems patyčios, kitiems prevencija

15min.lt primena, kad R.Jokubauskaitė prie automobilio vairo neblaivi sėdo kovo 10-ąją. Tada ji policijos pareigūnams pasiūlė 500 eurų kyšį. 

Laidos „Pagalbos skambutis“ stop kadras/Regina Jokubauskaitė
Laidos „Pagalbos skambutis“ stop kadras/Regina Jokubauskaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius