Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Reidas Kaune: išgėrusio „VW Passat“ vairuotojo kelionė baigėsi prie stulpo

Gegužės 15-21 dienomis Kauno apskrities policijos pareigūnai ne tik siekė užtikrinti eismo saugumą vykusių renginių metu, bet ir tikrino, kaip vairuotojai laikosi Kelių eismo taisyklių. Reido metu išaiškinti penki neblaivūs vairuotojai. Keturiems iš jų nustatytas lengvas girtumo laipsnis, vienam – vidutinis. Nustatyti ir trys neblaivūs dviratininkai.
Automagistralėje ties Giraite „Passat“ atsitrenkė į stulpą
Automagistralėje ties Giraite „Passat“ atsitrenkė į stulpą / Kauno apskrities VPK nuotr.

Gegužės 19 d. apie 18.30 val. gautas pranešimas, kad Kaune, kelyje Vilnius–Kaunas–Klaipėda, ties Giraite, įvykęs eismo įvykis. Atvykus pareigūnams rastas vyro, gimusio 1950 m., vairuotas automobilis „VW Passat“. Šis buvo atsitrenkęs į stulpą ir nuvažiavęs nuo kelio, – informuoja Kauno apskrities policija.

Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,24 prom. Vyras pristatytas į gydymo įstaigą kraujo tyrimo atlikimui.

Kauno apskrities VPK nuotr./Automagistralėje ties Giraite „Passat“ atsitrenkė į stulpą
Kauno apskrities VPK nuotr./Automagistralėje ties Giraite „Passat“ atsitrenkė į stulpą

Praėjusią savaitę pareigūnai užfiksavo du pėsčiųjų eismo dalyvių padarytus Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Taip pat užfiksuoti penki pavojingo ir chuliganiško vairavimo pažeidimai.

Pareigūnai pastebi, kad dažniausias vairuotojų pažeidimas – lenkimas kitos transporto priemonės, kertant ištisinę kelio ženklinimo liniją.

Vykdytų priemonių metu taip pat pareigūnai nustatė 3 asmenis, vairavusius transporto priemonės, tačiau neturinčius teisės to daryti.

Kauno apskrityje šiais metais jau žuvo 12 eismo dalyvių (pernai iki gegužės mėnesio pabaigos žuvo 10), dar 312 buvo sužaloti (pernai – 260).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius