-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Reidas Kaune: vairavimo patirties daug neturinti mergina miestu skriejo 100 km/val. greičiu

Rugpjūčio 20-ąją Kauno apskrities policijos pareigūnai tikrino, kaip motociklų ir automobilių vairuotojai, važiuodami miesto gatvėmis, laikosi saugaus greičio. Per keletą valandų pareigūnai nustatė net 20 Kelių eismo taisyklių pažeidimų, susijusių su greičio viršijimu.
Kauno policijos reidas
Kauno policijos reidas / Kauno apskrities policijos nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities policija, nustatyti net 4 motociklų vairuotojai, kurie nevengė miesto gatvėmis važiuoti daug didesniu nei leistina greičiu. Trims motociklų vairuotojams už greičio viršijimą daugiau nei 50km/val. surašyti administracinių pažeidimų protokolai. Vairuotojams už tai gresia ne tik bauda iki 550 eurų, bet ir teisės vairuoti atėmimas iki vienų metų ir šešių mėnesių.

Kauno apskrities policijos nuotr./Kauno policijos reidas
Kauno apskrities policijos nuotr./Kauno policijos reidas

Dar vienas motociklo vairuotojas greitį viršijo kiek mažiau - daugiau nei 20 km/val., bet ne daugiau nei 30 km/val. Už tai jam gresia bauda iki 90 eurų.

Tą vakarą greičiausiai važiavęs vairuotojas užfiksuotas Kauno Karaliaus Mindaugo prospekte. Motociklu jis skriejo 120 km/val. greičiu, kuomet didžiausias leistinas greitis šiame kelyje yra 50 km/val.

Taip pat nustatyta viena jauna vairuotoja, kuri dar neturi dvejų metų vairavimo patirties, tačiau automobiliu mieste nepabijojo važiuoti beveik 100 km/val. greičiu. Merginai už tokį grubų Kelių eismo taisyklių pažeidimą teks ne tik sumokėti nemažą baudą, bet ir ilgą laiką verstis su viešuoju transportu.

Pradedančiajai vairuotojai gresia piniginė bauda iki 550 eurų ir teisės vairuoti atėmimas iki vienų metų ir šešių mėnesių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius