Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rizikingų pramogų mėgėjai Vilniuje buvo sustabdę traukinių eismą

Aštrių pojūčių ištroškę jaunuoliai naktį iš ketvirtadienio į penktadienį sutrikdė traukinių eismą sostinėje, pranešė LNK žinios.
Radinys ant bėgių
Geležinkelio bėgiai. 2009.05.29 / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pasak LNK pranešimo, maždaug 20 minučių po vidurnakčio prie Vilniaus geležinkelio stoties artėjančio krovininio traukinio mašinistas buvo priverstas sustabdyti sąstatą avariniu būdu, nes pastebėjo tarp bėgių gulinčius du jaunuolius.

Vyras buvo tikras, kad mirtinai sužalojo žmones, todėl apie įvykį jis pranešė dispečerei. Įvykio vieton buvo iškviesti geležinkelininkai ir policija.

„Tarnybos apžiūrėjo visą sąstatą, visus vagonus, nes iš tikrųjų buvo įsitikinę, kad žmonės sužaloti mirtinai, kad kažkur gali būti liekanos po traukiniu", - LNK žinioms sakė Vilniaus transporto policijos viršininko pavaduotoja Regina Kontrimaitė.

Paaiškėjo, kad niekas nesužalotas. Traukiniui sustojus, jaunuoliai pabėgo su dar dviem įvykį stebėjusiais draugais.

Kol geležinkelio darbuotojai tikrino sąstatą iš šešiasdešimt dviejų vagonų, traukinių eismas buvo sustabdytas. Dėl to vėlavo dar du krovininiai traukiniai iš Baltarusijos. Už neteisėtą` traukinio sustabdymą gresia tūkstančio litų bauda.

„Mes manom, kad buvo atvejis vienas iš tų, arba kokios nors lažybos, arba drąsos išbandymas. Tai labai rizikinga ir pavojinga", - teigia R.Kontrimaitė.

Pasak pareigūnės, neseniai taip atsigulę tarp bėgių prie Kauno buvo mirtinai sužaloti vaikinas su mergina. Prieš metus pareigūnai sulaikė du vaikinus, kurie važiavo pasikabinę ant vagono alpinistų virvėmis.

Transporto policijos duomenimis, du tūkstančiai šeštaisiais geležinkelyje Vilniaus apskrityje žuvo net keturiolika žmonių. Pernai – perpus mažiau. Šiemet kol kas užregistruota tik viena žūtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius