Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romainių gyventojai persigandę – nepažįstamasis užpuolė paauglę ir ėmė smaugti

Savaitgalį Kauno Raudondvario plente užpulta nepilnametė. Nepažįstamas užpuolikas merginą ėmė smaugti ir tempti miško link. Užpultoji išsigelbėjo tik praeivės dėka – ši pradėjo garsiai šaukti. Romainių gyventojai persigandę ir ragina saugoti vienas kitą bei artimuosius. Policija dėl šio įvykio pradėjo tyrimą.
Naktinis pasivažinėjimas su Kauno policijos pareigūnais
Užpuolimas/ Asociatyvi nuotr. / Karolinos Stažytės nuotr.

Romainių bendruomenės feisbuko grupėje pasirodė įrašas, kuriuo įspėjama būti atsargesniems.

„Ką tik moteris dėl to, kad garsiai pradėjo šaukti, išgelbėjo 14 metų merginą, kurią pagavo jaunas vyras ir smaugė! Veikiausiai siekė išprievartauti.

Vyras buvo apsirengęs sportinę aprangą, užsidėjęs kepurę su snapeliu ir medicininę veido kaukę. Pradėjus šaukti, paleido mergaitę ir nubėgo į mišką. Veiksmas vyko prie Romainių kalno, leidžiantis į „Regitros“ pusę. P.S. Pastebėtas buvo ir Romainiuose šiandien!“, – įspėjo įrašo autorė, paraginusi saugoti vaikus, o pastebėjus apibūdintą jauną vyrą iškart apie tai pranešti policijai.

Užpuolimas, anot Romainių bendruomenės, vyko šeštadienio popietę apie 17.10 valandą.

Užpuolikas neva buvo itin jauno amžiaus – apie 18 metų, maždaug 180 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, rudų trumpų plaukų, turėjo su savimi popierinį maišelį.

Užpultą merginą jis galimai bandė temptis į mišką. Viešoje erdvėje tikinama, kad jis jau buvo užpuolęs keletą merginų Vilijampolėje.

Bendruomenės nariai ragina vienas kitą būti atsargiais.

Kaip 15min informavo Kauno apskrities policija, rugsėjo 17 dieną apie 18.10 valandą gautas pranešimas, kad Kauno Raudondvario plente apie 17 valandą nepilnametę, gimusią 2008 metais, užpuolė nepažįstamas asmuo.

Šiuo metu Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 140 str. (fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas).

Nusikalstama veika įtariamas asmuo ieškomas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius