Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rumunijos piliečio automobilio bagažinėje Kauno policija aptiko garsių firmų kvepalų

Trečiadienį apie 14.45 val. Kaune, Panerių g., Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai patikrinti sustabdė lengvąjį automobilį „Mercedes Benz“. Automobilio bagažinėje pareigūnai aptiko galimai falsifikuotus garsių firmų kvepalus: 45 dėžutes kvepalų ir 4 vnt. blakstienų tušų.
Sulaikytos kvepalų klastotės
Sulaikytos kvepalų klastotės / Kauno apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Kauno policijos pranešime, „Mercedes Benz“ vairavo bei kvepalus automobilio bagažinėje gabeno Rumunijos pilietis S.G. (gim. 1972 m.).

Vairuotojas paaiškino, kad kvepalus pirko Lenkijoje, tačiau prekių įsigijimo dokumentų pateikti negalėjo. S.G. pristatytas į policijos komisariatą dėl galimai įvykdyto administracinio teisės pažeidimo - prekių (krovinio) gabenimo be dokumentų.

Kauno apskrities VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariate atliekamas tyrimas dėl galimo teisės pažeidimo.

Policija primena, kad prekių (krovinio), kurių vertė yra nuo penkių iki penkiolikos minimalių gyvenimo lygių (MGL) dydžio sumos, gabenimas Lietuvos Respublikos teritorijoje be jų įsigijimą arba gabenimą patvirtinančių dokumentų ar su suklastotais dokumentais užtraukia baudą nuo penkių šimtų iki vieno tūkstančio penkių šimtų litų su prekių (krovinio) konfiskavimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius