-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijos diplomatas Romanas Čakvetadzė Vilniuje sukėlė avariją (nuotraukos)

Sostinėje, kaip įtariama, neblaivus Rusijos ambasados darbuotojas 32 metų R.Čakvetadzė sukėlė avariją. Diplomatas kategoriškai atsisakė tikrintis blaivumą.
Avariją sukėlęs rusų diplomatas
Avariją sukėlęs rusų diplomatas / LNK žinių stop kadras

Šeštadienį vėlai vakare, prieš vidurnaktį, sostinės Kauno ir Vytenio gatvių sankryžoje avariją patyrė diplomato automobilis, sekmadienį pranešė LNK žinios. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko dėl diplomato kaltės. Jo vairuojamas „Mazda 6“ užkirto kelią automobiliui „Nissan Almera“, kurį vairavo dvidešimt dvejų metų mergina,

„Važiavau tiesiai namo po darbo. Esu labai pavargusi ir dar man šokas. Pažiūrėkit, kaip baisu“, – kalbėjo sukrėsta vairuotoja.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai diplomato automobilis suko kairėn į Vytenio gatvę ir nepraleido atvažiuojančio „Nissan“.

Žmonės nenukentėjo. Paaiškėjo, kad avariją sukėlęs vairuotojas yra Rusijos ambasados trečiasis sekretorius Romanas Čakvetadzė. Anot liudytojų, nuo jo sklido alkoholio tvaikas. Trisdešimt dvejų metų diplomatas atsisakė pasitikrinti girtumą. Pagal Lietuvos įstatymus toks atsisakymas prilyginamas vairavimui išgėrus.

Netrukus į avarijos vietą atvažiavo dar du Rusijos ambasados automobiliai. Ambasados darbuotojai buvo akivaizdžiai nepatenkinti, kad juos filmuoja LNK televizija.

Pagrasinę rimtais nemalonumais, jeigu bus pažeistas privatumas, diplomatai skubiai pasišalino iš įvykio vietos. Kelių policija negali bausti diplomato, nes šį saugo imunitetas. Apie įvykį bus pranešta Užsienio reikalų ministerijai. 

LNK žinių stop kadras/Rusų diplomato sukelta avarija
LNK žinių stop kadras/Rusų diplomato sukelta avarija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius