Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 09 21 /11:24

Jonavos rajone vertėsi 18-mečio nesuvaldytas VW, žuvo 17-metė: jaunuoliai skubėjo į mokyklą

Ketvirtadienio rytą įvyko tragiška VW avarija Jonavos rajone. Jau nustatyta, kad vairuotojas buvo blaivus, tačiau dar nėra įgijęs teisės vairuoti automobilio.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Kadrai iš „Rinkos aikštės“ filmuotos medžiagos

Ketvirtadienį apie 7.00 val. Jonavos r., kelyje Jonava-Kėdainiai, ties Naujasodžio k., automobilis „VW Golf“, vairuojamas blaivaus 18 metų vaikino, nuvažiavo nuo kelio ir apsivertė.

Eismo įvykio metu žuvo 17 metų keleivė, sužalotas ir į gydymo įstaigą pristatytas 17 metų keleivis. Policijos aiškinasi įvykio aplinkybes.

Bendrasis pagalbos centras pranešimo apie eismo įvykį sulaukė apie 7 val. ryto. Buvo pranešta, kad kelyje Jonava–Kėdainiai nuo kelio nuvažiavo ir keletą kartų apsivertė automobilis. Iš automobilio išsviesta mergina guli pievoje, du vyrai yra toliau, jie taip pat sužaloti. Sužalojimai nežinomi, dėl prispaustų nežinoma.

Į įvykio vietą pasiųsti ugniagesiai gelbėtojai, greitosios medicinos pagalbos medikai ir policijos pareigūnai.

Į įvykio vietą atskubėjus tarnyboms paaiškėjo, jog eismo įvykis įvyko kelyje vedančiame nuo Naujasodžio (Jonavos r.) link kelio Jonava – Kėdainiai–Šeduva.

Laukuose rastas automobilis „VW Golf“. Iš automobilio iškritusi mergina buvo be gyvybės požymių, vairuotojas ir keleivis sužaloti.

VIDEO: VW avarija Jonavos rajone: žuvo 17-metė, yra sužeistųjų

Netrukus paaiškėjo, jog eismo įvykio metu žuvo 17 metų keleivė, sužalotas ir į gydymo įstaigą pristatytas 17 metų keleivis. Automobilį vairavo blaivus 18 metų vyras. Jis dėl sužalojimų ir patirto šoko taip pat išvežtas į Kauno klinikas.

Vairuotojas neturėjo teisės vairuoti

Netrukus į įvykio vietą atvyko ir jaunų žmonių artimieji. Paaiškėjo, jog jaunimas vėlavo ir skubėjo į mokymo įstaigą. Vyresnis draugas jiems norėjo padėti, pavežėti.

Avarija labai sukrėtė vietos bendruomenę, mat automobilio vairuotojas ir žuvusioji yra pora. Medikų rankose esantis jaunas vyras labai išgyvena dėl savo gyvenimo draugės žūties.

Kauno apskrities policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl eismo įvykio.

Aiškinamasi, dėl kokių aplinkybių automobilis nuvažiavo nuo kelio. Kaip jau minėta – vairuotojas yra blaivus, tačiau dar nėra įgijęs teisės vairuoti automobilį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius