-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ryto“ sirgalius vienas išsišoko prieš 15 „žalgiriečių“: nufilmuotas pirmas smūgis iš pasalų

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo per krepšinio rungtynes sulaikytas vienas „Ryto“ fanas. Jo išpuolis užfiksuotas filmuotoje medžiagoje. Užpuolikas atakavo iš pasalų, bet jokio atkirčio iš „Žalgirio“ sirgalių gretų nesulaukė.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo per krepšinio rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Ryto“ sekmadienį sulaikytas vienas sostinės komandos fanas, pranešė policija.

Policijos atstovas Tomas Bražėnas BNS sakė, kad 1985 metais gimęs įtariamasis prie išėjimo iš salės smūgiavo vienam iš „Žalgirio“ gerbėjų, jam nustatytas lengvas girtumas.

Policija taip pat buvo sustabdžiusi apklausai aštuonis „Žalgirio“ gerbėjus, kurie perlipę STOP juostą pateko į tribūną, paprastai naudojamą „Ryto“ gerbėjų, tačiau jie sulaikyti nebuvo.

Lietuvos policija „Facebook“ profilyje išvakarėse platino filmuotą medžiagą, kaip vienas iš „Ryto“ sirgalių užpuola visą būrį „Žalgirio“ gerbėjų. Pirmasis užpuoliko smūgis išėjo akcentuotas, o vėliau jis tik strakaliojo ir mosavo kumščiais ore.

Krepšinio varžybose kartais liejasi ne tik sporto emocijos, bet ir pyktis bei agresija, skelbta policijos feisbuke. „Šį vakarą sostinėje, varžybų metu už viešosios tvarkos pažeidimą sulaikytas 34 metų aistruolis, daug kartų baustas administracine tvarka, jam nustatytas 0,90 prom. girtumas, naktį vyrui teks praleisti areštinėje.

Jo neteisėti veiksmai užfiksuoti šiame video.

VIDEO: Nufilmuotas „Ryto“ sirgaliaus išpuolis: pirmas smūgis iš pasalų

Taip pat bus peržiūrėta ir visa kita turima video medžiaga“, – žadėjo pareigūnai.

VIDEO: Visai šalia „Žalgirio“ ir „Ryto“ krepšininkų – sirgalių muštynės

Policijos atstovai taip pat atkreipė dėmesį, kad policininkai nedirba salėje, už tai atsakinga apsauga, kurią samdo klubas. Policija įsikiša tik tuomet, kai apsauga nesusitvarko ir iškviečia pareigūnus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius