Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šakių policija sulaikė įmonę apiplėšusius įtariamuosius

Šakių policija sulaikė tris asmenis, įtariamus įmonės apiplėšimu. Pranešama, kad nusikaltimą įtariamieji įvykdė būdami neblaivūs.
Antrankiai
Antrankiai / Elektrėnų PK nuotr.

Kaip rašoma Marijampolės apskrities VPK pranešime, spalio 19 d. Šakių rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl plėšimo.

Tyrimo metu nustatyta, kad tą pačią dieną apie 2 valandą, piliečiai D.Ž., P.R. ir Š.D., būdami apsvaigę nuo alkoholio, automobiliu atvykę į Tupikų kaimą, įsibrovė į L.S. priklausančio agroserviso įmonės patalpas.

Sumušę ir surišę įmonės sargą, jie pagrobė įvairių įmonei priklausančių įrankių – benzininius pjūklus, gręžtuvus, šlifuoklius, suvirinimo aparatą, radijo ryšio stoteles, telefoną. Plėšikai tyčia apgadino keletą įmonei priklausančių automobilių, žemės ūkio techniką, iš jų degalų bakų išleido ir pagrobė žymėtą  dyzeliną. 

Atlikus kratas D.Ž., P.R. ir Š.D gyvenamosiose patalpose, rasta iš L.S. priklausančios agroserviso įmonės pagrobti įrankiai, degalai. 

Įtariamojo P.R. gyvenamoje vietoje kratos metu rasta ir paimta 15 vienetų augalinės kilmės medžiagos suvyniotos į aliuminio foliją, galimai narkotinės medžiagos. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius