Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šakių rajone pasienietis gelbėjo apvirtusiame automobilyje įstrigusias moteris

Į tarnybą vykęs Rociškių užkardos pasienietis Šakių rajone vadavo nuo kelio nuslydusiame ir apsivertusiame automobilyje įstrigusias dvi moteris.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / VSAT nuotr.

Sekmadienį vakare į tarnybą sieną su Rusija saugančioje Pagėgių pasienio rinktinės Rociškių pasienio užkardoje nuosavu automobiliu vykęs pasienietis Šakių rajono Akmenynės kaimo ribose pamatė apvirtusį automobilį BMW.

Eismo sąlygos tuo buvo labai sudėtingos, o kelio danga – labai slidi. VSAT pareigūnas sustojo ir puolė aiškintis, ar reikia padėti į nelaimę patekusiems žmonėms.

Nubėgęs prie automobilio jis bandė atidaryti priekines dureles, nes jame buvo įstrigusios dvi moterys. Jos pačios nepajėgė išsilaisvinti. Pasieniečiui atidaryti priekinių durelių nepavyko, bet jis atplėšė galines.

Automobilyje „BMW“ buvo prikrauta daug daiktų, todėl tam, kad vairuotoja ir keleivė galėtų būti išvaduotos, pasieniečiui teko atlaisvinti joms kelią. Iškrovus vežtus daiktus ir atlošus vairuotojos sėdynę, moterims pavyko išlipti. Jos po eismo įvykio buvo išsigandusios ir patyrusios šoką. Vairuotoja skundėsi galvos ir kaklo skausmais.

Nors gelbėjimo tarnybų pagalbą apvirtus automobiliui moterys jau buvo išsikvietusios pačios, bet patikslinti buvimo vietą joms sekėsi sunkokai. VSAT pareigūnas padėjo gelbėtojams tiksliai nurodyti incidento koordinates.

Atvykus priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos atstovams pasieniečio pastangų daugiau nebereikėjo, todėl jis išvyko į tarnybą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius