Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Salaperaugio kaime pamestą piniginę vairuotojas atgavo ir su dokumentais, ir su pinigais

Piniginę pametęs vairuotojas buvo nuvažiavęs į Lenkijos pusę apie 80 kilometrų, bet netrukus sukosi atgal ir sugrįžo. Kelionė apsimokėjo – vyras atgavo ne tik pamestą piniginę, bet ir visą jos turinį.
Marijampolės apskrities policija
Marijampolės apskrities policija / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

Pilietiškumo, sąžiningumo saitų bendruomenėje stiprėjimas, kaip pastebi policijos pareigūnai, stumia lauk abejingumą ir su juo susijusias pasekmes. Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kalvarijos policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus patrulių būrio vyriausieji patruliai Mindaugas Žemaitaitis ir Robertas Guščius pasakoja apie puikų pilietiškumo pavyzdį, kurio liudininkais jiedu tapo. 

Pareigūnai gavo nurodymą nuvykti į Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaime esančią automobilių stovėjimo aikštelę (vadinamąjį terminalą), esantį pasienio ruože – 39-erių Vytautas Akučka pranešė, kad, išeidamas iš terminalo pastato, ant asfalto rado piniginę su dokumentais ir pinigais – doleriais, eurais, Ukrainos valiuta. Apie tai jis informavo policiją. Atvykę pareigūnai surašė dokumentų ir daiktų paėmimo protokolą. Bandydami surasti pinginės savininką, jie telefonu paskambino į įmonę (kurios rekvizitai buvo rasti piniginėje) ir informavo apie rastus jos darbuotojo pinigus ir dokumentus.

Vadybininkei susisiekus su šiuo darbuotoju, jis jau buvo nuvažiavęs į Lenkijos pusę apie 80 kilometrų, bet netrukus sukosi atgal ir sugrįžo. Pareigūnai grąžino vairuotojui piniginę. Šis dėkojo ir jo daiktus radusiajam Vytautui, ir pareigūnams, džiaugėsi, kad per neapdairumą praradęs piniginę, susigrąžino ją su visais pinigais ir dokumentais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje