Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalčininkų policijos pareigūnai sulaikė nelegalus iš Gruzijos

Vilniaus apskrities VPK informuoja apie Šalčininkų rajone sulaikytus nelegalus iš Gruzijos.
Šalčininkų policija
Šalčininkų policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, spalio 18 d. rytą, apie 9 val. Šalčininkų rajono policijos komisariato patruliai Šalčininkų rajono pasienio ruože, ties Ąžulomio kaimu, autobusų stotelėje pastebėjo įtartinus asmenis.

Policijos patruliams sustojus patikrinti asmenų dokumentus, vyriškiai pateikė Gruzijos piliečių pasus. Prasta rusų kalba vyrai paaiškino, kad du iš jų atvyko į Lietuvą prašyti prieglobsčio, o trečiasis keliauja į Prancūziją gydytis. Jie neneigė, kad nelegaliai pateko į Lietuvą, tačiau paaiškinti, kokiu būdu jie kirto Lietuvos Respublikos valstybinę sieną, negalėjo.

Įtariamieji S.T. (gim. 1980 m.), O.P. (gim. 1972 m.) ir D.K. (gim. 1981 m.), neteisėtai perėję Lietuvos Respublikos valstybės sieną, sulaikyti ir uždaryti į Šalčininkų policijos areštinę. Teismas šiems asmenims skyrė kardomąją priemonę suėmimą 1 mėnesiui.

Policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas. Gruzinams gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius