Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalčininkų rajone demaskuotas naminės degtinės fabrikėlis

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai, gavę informaciją apie galimas neteisėtas veikas, susijusias su naminės degtinės gaminimu, trečiadienį nuvyko prie netoli Čiurionių kaimo miško masyve esančios Šalčios upės.
Naminės degtinės fabrikėlis
Naminės degtinės fabrikėlis / Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Vilniaus apskrities VPK nuotr./Naminės degtinės fabrikėlis
Vilniaus apskrities VPK nuotr./Naminės degtinės fabrikėlis

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, ten pareigūnai aptiko veikiantį naminės degtinės gaminimo aparatą, aliumininį bidoną, kuriame buvo 5 litrai skaidraus skysčio turinčio alkoholio kvapą bei dvi statines. Vienoje iš jų buvo 150 litrų raugo. Šalia fabrikėlio buvęs Čiurionių kaimo gyventojas Č.R. neneigė gaminęs naminukę.

Dėl šio fakto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto, denatūruoto ar techninio etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Nuo metų pradžios tai jau dešimtas komisariato pareigūnų nustatytas atvejis kai dėl to pradedami ikiteisminiai tyrimai. Tačiau gyventojų nebaugina griežtos sankcijos, jie ir toliau imasi neteisėtos veikos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius