-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalčininkų rajone policija sučiupo naminukę tiesiai į namus pristatantį kurjerį

Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnams įkliuvo vyras, platinantis ir išvežiojantis naminę degtinę dideliais kiekiais į nelegalias jos pardavimo vietas. Iš viso rasta ir paimta 318 l naminukės.
Naminukės prekeivio sulaikymas
Naminukės prekeivio sulaikymas / Kadras iš filmuotos medžiagos

Šalčininkų r. policijos pareigūnai, reaguodami į gyventojų pranešimus ir siekdami užkirsti kelią nelegaliai alkoholio prekybai, kovo 1 d. vykdė specialiąją policijos priemonę.

Apie 12 val. 50 min. Šalčininkuose, Nepriklausomybės g., sustabdyto automobilio „Seat Alhambra“, kurį vairavo Šalčininkų rajono gyventojas (gimęs 1969 m.), bagažinėje rasta ir paimta apie 50 l naminukės, supilstytos į 5 litrų talpos plastikinius butelius.

Atlikus kratą penkiasdešimtmečio vyro gyvenamajame name ir pagalbiniuose pastatuose, rasta dar 268 l naminės degtinės, taip pat 18 šovinių (12 kalibro) ir įrankiai šoviniams gaminti.

Šalčininkų rajono policijos komisariatas pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 201 str. 2 d., 253 str. 1 d. Už šias nusikalstamas veikas numatoma laisvės atėmimas net iki penkerių metų.

Policijos pareigūnai ir toliau principingai reaguos į gyventojų pranešimus dėl nelegalios prekybos Šalčininkų rajone. O kova su šiuo reiškiniu laikoma prioritetine, nes dėl nelegalios prekybos daroma žala ne tik šalies ekonomikai, bet ir gyventojų sveikatai ‒ alkoholio padauginę gyventojai smurtauja artimoje aplinkoje, tampa nusikaltimo objektais ir t. t.

Žmonių įsitraukimas į kovą su nelegaliu alkoholiu yra vienas iš svarbiausių veiksnių, tiriant ir mažinant šešėlinę prekybą. Pareigūnai prašo gyventojų ir toliau būti neabejingais daromiems teisės pažeidimams ir apie žinomus panašaus pobūdžio teisės pažeidimus pranešti www.epolicija.lt, skubios pagalbos telefonu 112, Informacijos tel. 8700 60000.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius