-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalčininkų rajone sulaikyti aušinimo alyvos vagystėmis įtariami asmenys

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai sulaikė asmenis, įtariamus transformatorių aušinimo alyvos vagystėmis.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Vilniaus apskrities VPK nuotr./Įvykio vietoje
Vilniaus apskrities VPK nuotr./Įvykio vietoje

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, šių metų liepos – rugpjūčio mėnesiais policijos komisariate buvo užregistruotos nusikalstamos veikos, kurių metu skirtingose Šalčininkų rajono vietose buvo pavogtas didelis kiekis transformatorių aušinimo alyvos ir sugadinti patys transformatoriai. Nukentėjęs juridinis asmuo – AB „Lesto“ patirtos žalos dydį dar tikslina, tačiau, pirminiais duomenimis, žala gali būti skaičiuojama dešimtimis tūkstančių.

Trečiadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, panaudoję operatyvines ir specialiąsias priemones, nustatė įtariamųjų buvimo vietas ir sulaikė keturis vyriškius. Pas vieną įtariamųjų, kratos metu buvo aptikta apie 700 litrų aušinimo alyvos ir plastikiniai maišeliai su milteliais, įtariama, narkotinėmis medžiagomis.

Įtariamieji S.K. (gim. 1987 m.), P.F. (gim. 1989 m.), E.K. (gim. 1993 m.), V.G. (gim. 1994 m.) sulaikyti ir uždaryti į Šalčininkų policijos areštinę, jiems pateikti įtarimai dėl vagystės.

Artimiausiu laiku ikiteisminiam tyrimui vadovaujantis prokuroras spręs klausimą dėl kreipimosi į teismą dėl suėmimo skyrimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius