-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalčininkų rajono miškuose degtinės fabrikėlį įkūrę sutuoktiniai eilinį kartą įkliuvo pareigūnams

Gegužės 21 d. Šalčininkų r., Pabarės sen., Nevainionių k., miško masyve, pareigūnai panaudoję specialią įrangą atliko policinę priemonę. Miške, šalia veikiančio aparato naminei degtinei gaminti, gamybos proceso metu, pareigūnai sulaikė jiems labai gerai pažįstamą sutuoktinių pora, kurie sistemingai užsiima naminės degtinės gamyba. Sulaikymo metu sutuoktinių pora jau buvo spėjusi pagaminti apie 40 litrų naminės degtinės.
Naminė degtinė
Naminė degtinė / Vilniaus policijos nuotr.

Sutuoktinių nelegali veikla nustebino pareigūnus, nes nelegalios veiklos ėmėsi nepraėjus nei mėnesiui kai buvo sulaikyti už tą pačią veiką. Prieš 3 savaites jie buvo sulaikyti gabenant 50 litrų naminės degtinės Šalčininkų rajono keliais, o atliktos kratos metu pas juos rasta dar apie 20 litrų naminės degtinės. Tačiau jų nelegalaus verslo nesustabdo net baudžiamosios atsakomybės grėsmė.

Nusikalstamą veiką atskleidė speciali kovai su pavojingais visuomenei nusikaltimais įkurta ir Šalčininkų rajone dirbanti pareigūnų grupė. Ši grupė per pastaruosius metus atskleidė ne vieną nusikaltimą nelegalaus alkoholio, neteisėto kontrabandinių akcizinių prekių apyvartos, srityse, taip pat prioritetas teikiamas vagysčių ir sukčiavimų atskleidimui.

Pilietiški gyventojai su pareigūnais nuolatos dalijasi aktualia informacija apie nusikalstamumo apraiškas Šalčininkų rajone, o Šalčininkų savivaldybė prisideda, kad pareigūnai turėtų šiuolaikiškos įrangos kovai su nusikaltimais rajone.

VIDEO: Demaskuotas naminės degtinės fabrikėlis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius